Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 15. januarja

N.K.
15. 1. 2024, 05.44
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v ribah.

Pixabay
Današnji horoskop ...

OVEN – Želite si več svobode, ko pa jo dobite, so vaša čustva mešana, tudi zato, ker so čustvene situacije še vedno neurejene, vi pa si tega nočete priznati.

BIK – Vaša komunikacija bo odlična in težko vas bo prepričati o tistem, kar vam ne ustreza. Z nekaj dobre inspiracije se boste odlično znašli tudi samski.

DVOJČKA – Vse, kar si boste danes zastavili, vam bo šlo odlično, vsemu se boste znali prilagoditi. Dan lahko izkoristite za načrtovanje, saj boste sproščeni.

RAK – Na poslovnem področju se bodo zadeve uredile v pričakovani smeri. Kljub temu morate popaziti na svoje besede in se soočiti s številnimi obveznostmi.

LEV – Dan bo klical po spremembah. Ustavili se boste tam, kjer vas bodo znali razveseliti. Prijateljski odnosi bodo dobili popolnoma novo, boljšo podobo.

DEVICA – V čustvenih odločitvah vam ne pomaga le zgovornost, saj bi morali tudi prisluhniti, kaj se dogaja pri osebi, za katero vam že nekaj časa bije srce.

TEHTNICA – Zmanjkovalo vam bo energije, iskali boste lažje možnosti, a vam ne bo uspevalo. Komunikacija z bližnjimi bo naporna in ne čudite se manjšim konfliktom.

ŠKORPIJON – Danes bo razigrano, posebno, če vas ni strah vprašati glede možnosti za boljše odnose. Z nekom se boste dobro razumeli in izid bo presenetljiv.

STRELEC – Delo si boste znali porazdeliti, saj si boste izbirali obveznosti, ki so preproste, zato boste razpoloženi za izzive, ki jih prinaša popoldan.

KOZOROG – Niste zbrani, zato utegne slediti zoprn nesporazum. Vse skupaj lahko še popravite, pod pogojem, da boste pošteno priznali, kje ste se morda zmotili.

VODNAR – Zdelo se vam bo, da je vaša energija neustavljiva, zato dan še posebej izkoristite za pridobivanje znanj. Karkoli boste počeli, boste počeli s srcem.

RIBI – Na prvem mestu so prijatelji, kjer bo vzajemna pomoč znova prišla do izraza. Kljub nezaupljivosti boste končno spet pozitivno gledali v prihodnost.