Astronapoved

Horoskop za torek, 19. septembra

N. K.
19. 9. 2023, 05.15
Posodobljeno: 19. 9. 2023, 07.09
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – Manjšim nesporazumom doma in v službi pripisujete prevelik pomen. Če boste v vsem iskali dodaten pomen, boste lahko uživali v samoti.

BIK – Ne bo še vse, kot si želite, vendar bodo v drugem delu dneva stvari postale bolj jasne in končno boste vedeli, v kateri smeri morate delovati.

DVOJČKA – Pazite, da drugi ne bi zlahka pozabili, kaj ste storili za njih. En dokaz očitno ne zadošča, zato se potrudite po svojih najboljših močeh.

RAK – Preveč se ukvarjate z zastarelimi zadevami, ki bi jih morali pustiti za seboj, posebno kar zadeva nakup, ki bi ga morali vsaj za zdaj opustiti.

LEV – Nečesa ne morete rešiti v tako kratkem roku, kot ste si ga zamislili. Ukvarjajte se z zadevami sproščeno, in šele ko bo čas, pohitite z njimi.

DEVICA – Imate občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, zato preglejte dokumente. Vse se vam bo zdelo velik zalogaj, a ne bo nič obremenjujočega.

TEHTNICA – Z nekom se ne razumete, tudi zato, ker izbirate napačne načine komunikacije. Vzemite si čas in se soočite z iskrenim pogovorom.

ŠKORPIJON – Tisti, ki iščete zaposlitev, boste danes prejeli dobre novice o skorajšnjem začetku. Hkrati se vam obeta še prijetno prijateljsko druženje.

STRELEC – Nekomu se zdite zanimivi, čeprav bi se najraje začasno umaknili. Mogoče je tudi, da se odločite za srednjo rešitev in se izmuznete z izgovorom.

KOZOROG – Dan bo najbolj stresen v tem tednu, zato bi bilo dobro, da razmislite, kako bi pridobili malce več časa za dokončanje pomembne zadeve.

VODNAR – Nekaj vam vrača pogum, a na nenavaden način. Potrebujete nekaj takšnega, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu.

RIBI – V karieri boste dobili odličen nasvet. Ljubljena oseba bo zmedena zaradi vaše prebujene trme in pazite, da ne boste začeli z njo pretiravati.