Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 18. septembra

N. K.
18. 9. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v tehtnici, ob 6.58 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Vse bo veliko lepše in boljše kot pretekle dni, ko vas je spremljalo nekaj napetosti in slabe volje. Vse to je za vami, zato se veselite.

BIK – Danes boste bolj lenarili in se pripravljali na nadaljevanje zastavljenih ciljev. Prijetno se boste počutili, saj vas bo spremljal smeh.

DVOJČKA – Prosti čas namenite sebi, poskrbite za svoje dobro počutje in ne pozabite na nego telesa, ki kliče k akciji. Preberite kakšno dobro knjigo.

RAK – Planeti vam bodo danes pisani na kožo. Karkoli boste počeli, se boste odlično počutili. Veliko se boste družili z družinskimi člani in nadvse uživali.

LEV – Glede na to, da je danes za vas uspešen dan, vas nihče ne bo mogel spraviti v slabo voljo, saj boste trdno prepričani v svoj prav in zelo samozavestni.

DEVICA – Luna bo danes na vaši strani. Sreča vas resnično spremlja tudi pri zadevah, ki jih lahko zdaj opravljate neprimerno bolje kot v preteklosti.

TEHTNICA – Srce vam ogreva nekdo, ki vas kljub nekaj nesporazumom ni pozabil. Namenil vam bo pogled, ki bo razburkal vašo domišljijo.

ŠKORPIJON – Današnji dan bo po vaših merilih. Nobena zadeva vas ne more spraviti iz tira, morda zato, ker določene stvari opazujete drugače.

STRELEC – Nekdo od dobrih prijateljev po tihem računa na vašo pomoč. Ker vam je velikokrat stal ob strani, mu nikar ne obrnite hrbta.

KOZOROG – Preveč se ukvarjajte s tem, kaj si mislijo drugi. Poskušajte dan preživeti v bližini ljudi, ki vas ne utrujajo in vas sprejemajo takšne, kakršni ste.

VODNAR – Ogromno boste govorili in tako prikrivali, da niste pripravljeni na kaj bolj konkretnega. Počakajte in rešili boste nekaj sporov, ki vas sicer utrujajo.

RIBI – Ne obremenjujte se s prihodnostjo in začnite živeti dan za dnem. Tako se bo vse obrnilo v pozitivno smer, kar prinaša veliko sproščenosti.