Astronapoved

Horoskop za petek, 15. septembra

N. K.
15. 9. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v devici, ob 19.44 preide v tehtnico.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Na osebnem področju boste stopili korak naprej. Tokrat morate priti zadevam do dna, naj vas ne bo strah vprašati in pozanimati se. Izrazite svoja čustva.

BIK – Pozornost, ki jo bo od vas terjala okolica, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da niso vsi okoli vas tudi vaši zavezniki. Posvetite se prijateljem.

DVOJČKA – Obveznosti vam ne bodo prizanašale, a z malo dobre volje in predvsem pozitivnega razmišljanja boste povsem z lahkoto opravili z njimi.

RAK – Dan boste preživeli s svojo boljšo polovico. Pri srcu vam bo toplo in zadovoljni boste. Karkoli bo ljubljena oseba storila, vam bo nadvse ugajalo.

LEV – Ko se boste že dodobra pognali v različne dejavnosti, boste ugotovili, da ste mimogrede že marsikaj opravili. Tudi v ljubezni bo danes sproščeno.

DEVICA – Pred vami je spodbuden dan. Po vsej verjetnosti se boste danes ukvarjali z reševanjem zasebnih zadev. Osebni uspeh vam je tokrat zagotovljen.

TEHTNICA – Določite si cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na manjše ovire. V ljubezni boste nepričakovano nagnjeni k drznosti in izzivom.

ŠKORPIJON – V vsakdanjih izzivih ne boste našli zadovoljstva, zato ga boste iskali drugje. Pazite, da ne boste zanemarjali obveznosti, ki vas čakajo.

STRELEC – Še enkrat se bo izkazalo, da je nevarno prepletati prijateljske in poslovne odnose. Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni dovolj izučilo.

KOZOROG – Danes boste prejemali samo pozitivne kritike in pohvale. Ljudje se bodo nad vašim delom naravnost navduševali in ponosni boste nase.

VODNAR – V zadnjem času niste pozorni na to, kakšno hrano uživate. Tako ne bo šlo, bodite bolj izbirčni, da preprečite nabiranje dodatnih kilogramov.

RIBI – Poiščite danes dobro tolažbo v družbi. Prijala vam bo, kot že dolgo ne. Ne trmarite in ne rešujte vseh problemov čisto sami.