Astronapoved

Horoskop za sredo, 13. septembra

N. K.
13. 9. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v levu, ob 7.18 preide v devico.

Profimedia
/

OVEN – Čeprav vam to ni podobno, se boste zaprli vase in razmišljali o vsem mogočem. Tudi partner bo bolj redkobeseden, a vas to ne bo motilo.

BIK – Pogum bo pripeljal do nepredvidljivih dogodkov na delovnem mestu. Odzivali se boste na vse, s čimer se boste srečali, in dolgčas vam res ne bo.

DVOJČKA – Vaša produktivnost bo nihala iz ene v drugo skrajnost, a nič ne skrbite, saj se boste vseeno izkazali v dobri luči. Počasi boste daleč prišli.

RAK – Zelo boste ustvarjalni in ambiciozno se boste lotili novih podvigov; ti vam bodo prinesli osebno srečo in pohvala vam bo dvignila samozavest.

LEV – Razigrana avantura bo pozitivno vplivala na počutje, čeprav ste bili malo skeptični. Energija se vam bo nepričakovano povrnila.

DEVICA – Zdravstveno stanje in duševno počutje se bosta vidno izboljšali, zato boste spočiti in polni energije. Pojdite vendar spet v družbo.

TEHTNICA – Dinamika dela bo razigrana. V ospredju bo vaš čut za pravičnost in bo tudi več kot dobrodošel. Živahnost in iskrenost bosta vaša aduta.

ŠKORPIJON – Če gledate malo bolj na svojo korist, še ne pomeni, da ste bolj sebični od drugih. Vsak mora pač najprej poskrbeti zase.

STRELEC – Na vprašanja boste odgovarjali zelo kratko in natančno ter s tem presenetili okolico. Je pa čas zelo neugoden za urejanje uradnih zadev.

KOZOROG – Pojavila se bo priložnost, na katero čakate že zelo dolgo. Pazite, da boste ob pravem času na pravem mestu, izplačalo se vam bo.

VODNAR – Tokrat bo več sreče kot pameti. Odprlo se vam bo veliko novih priložnosti, dobro jih proučite in zgrabite najboljšo, ki se vam ponuja.

RIBI – Sanje vam bodo prinesle zanimiv odgovor na vprašanja. Malo boste zmedeni, a se boste vseeno spravili v red in začeli pozitivno razmišljati.