Nebesna znamenja

Tedenski horoskop: Nova lekcija, ki jo prinaša Merkur, bo imela tri faze

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
11. 9. 2023, 15.34
Deli članek:

Retrogradni Merkur bo prinesel v tem tednu lekcijo o samoanalizi in poglobljenem odnosu do sebe, kajti ko je nekdo na tleh, sledijo tri faze: prva je vezana na šok, zakaj se mi je to zgodilo in kako je ta svet krivičen, sledi tisto zelo dobro znano obsojanje in iskanje krivca okoli nas, in ko to mine, nastopi tretja faza, rešitev, kaj lahko kdo naredi za ključen korak naprej.

profimedia
merkur

Zdi se, da življenje ni vedno pravično, a je vendarle lepo. Prej ko najdete v sebi moč in ljubezen, prej boste osvojili lekcijo in sledili bosta pozitivna energija in moč. Upanje, da bo bolje, je vodilo, ki prinaša nova spoznanja, seveda pa klepet ob čaju ali kavi lahko prinese tisto povezanost, ki je ključ za napredovanja.

Delite dobre nasvete, bodite plemeniti, in vam bo življenje prineslo nagrado, ko bo za to pravi čas. Ključno pa je, da uporabite tudi znanje iz zakladnice osebne rasti.

Oven

Ljubezen: Merkur vam bo pomagal do dinamičnih besed in to vam bo v osebno korist. Pridobili boste tudi motivacijo za spremembe. Zgodili se bodo pozitivni premiki in tako boste po korakih spoznali brezpogojno ljubezen.

Denar: Obdani boste z ljudmi in informacijami, ki vam bodo v ponos in oporo. Dovolili si boste narediti korak naprej in spoznali, kaj spada v ospredje in do katere mere si morate postaviti osebne meje. Glede denarja vam bo naklonjen Mars in odločitve bodo zelo preudarne.

Zdravje: Rdeča nit bodo sodelovanja in ta vas bodo polepšala ter vam podarila dodatno motivacijo. Merkur vam bo pomagal razumeti, kaj morate spremeniti. Vzemite si čas za sanje in modro je tudi, da si zapisujete občutke; to bo balzam za dušo.

Bik

Ljubezen: Odkrili boste moč ljubezni in se povezali tako na osebni kot duhovni ravni. Jedro zdravega odnosa bodo pogovori in izmenjava mnenj. Pridobili boste tudi zanimive informacije in povezali vse v nekaj prijetnega. Torek in petek bosta precej romantična.

Denar: Opravili boste analizo in sledili pozitivnim namigom do uspeha. Pogovori bodo prinesli raziskovanje in tako boste tudi spoznali, kaj vam daje energijo in v čem ste močni. Pridobili boste več odgovornosti; uspeh vas čaka v ponedeljek in torek.

Zdravje: Kreativna energija vam bo prinesla ugodne rešitve in danosti za napredovanja. Sprostili se boste ob dobri družbi, v kateri najdete motivacijo in pozitivne ideje. V spodbudo vam bosta tudi narava in pozitivno razmišljanje.

Dvojčka

Ljubezen: Navdih boste poiskali v sebi in naredili korak naprej v odnosu. Srčni izvoljenec vam bo dal nekaj uporabnih namigov, kaj bo treba spremeniti. Po stari navadi boste našli tudi rešitve in se znali prilagoditi, precej dinamično bo le v ponedeljek.

Denar: Plodna energija bo vir moči in zaupanja, da se bodo zgodili premiki, kar bo tudi dobra iztočnica za napredovanje. Merkur vam bo pomagal razumeti nekaj zadev iz preteklosti in tako boste lahko naredili korak naprej.

Zdravje: Diplomacija se vam bo obrestovala v vseh oblikah sodelovanja in napredovanja. Pogovoriti se boste morali o tem, kar morate spremeniti. Problemi, ki jih piše življenje, so lahko tudi določeno darilo modrosti.

Rak

Ljubezen: Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo, Venera pa vam bo dala več motivacije in Mars več drznosti, in tako boste znali sprejeti modre odločitve ter se soočiti s kopico obveznosti. Predelali boste nekaj iz preteklosti, in če boste sledili glasu srca, boste kmalu nagrajeni.

Denar: Dogajanje bo pestro, a boste kos vsem obveznostim. Na poslovni poti boste srečali ljudi, ki vas bodo podprli in vam pokazali nove poti. Ključne bodo prav spremembe, saj vodijo do določenega ravnovesja.

Zdravje: V tišini srca boste našli namig, kaj morate spremeniti in do katere mere. Neptun vam bo okrepil intuicijo in tako boste sledili notranjim namigom. Za tisto pravo srečo in izpolnjenost se boste morali pogovoriti z nekom, ki mu zaupate.

Lev

Ljubezen: Mars vam bo podaril drznost in učinkovita načela, vendar se boste morali nekoliko prilagoditi. Slediti morate lastnim vrednotam in spoznati, kaj vas osrečuje v ljubezni. Po zvezdnih namigih bodo v ospredju tako romantika kot igrivi pogovori.

Denar: Pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč. Spremembe bodo ključne za napredek in raziskovanje vam bo prineslo odgovore na vprašanja. Modro je, da predelate nekaj omejitev, in Pluton vam bo podaril moč preobrazbe.

Zdravje: Zelena barva vam bo med tednom prinesla dodatno energijo in umiritev. Opraviti bo treba osebno bilanco in slediti tistim znanjem, ki so vam blizu in v osebno pomoč. Vaši nasveti bodo za prijatelje balzam za dušo in imeli boste privlačno energijo. 

Devica

Ljubezen: Povezovanje bo temelj odnosa in sodelovanja. Ob podpori, ki jo boste prejeli v tem tednu od srčnega izvoljenca, boste lažje razumeli nove okoliščine. Ključno bo, da najdete notranjo moč, spodbudo in motivacijo.

Denar: Rdeča nit bodo odnosi in sodelavci bodo pripomogli k ravnovesju. Preobrati se bodo vrstili eden za drugim in skozi to boste uvideli, kaj lahko spremenite in do katere mere. Odkrili boste tudi določena nova znanja in lekcije.

Zdravje: Informacije, ki bodo prihajale v vaše življenje, boste morali sprejeti odprtega duha. Določiti boste morali osebne meje, do sebe in do drugih pa ne smete biti prestrogi. Zapisujte si občutke, tako boste spoznali svojo lastno veličino.

Tehtnica

Ljubezen: Nasvete srčnega izvoljenca boste upoštevali in tako boste lahko naredili korak naprej. Obdani boste s pozitivno energijo in spoznali boste, kje je vaša moč. Združili boste veselje in ljubezen in vikend bo nekoliko bolj začinjen, toda harmoničen.

Denar: Opravili boste samoanalizo in pogumno rekli bobu bob. Venera vam bo pomagala razumeti, kaj je treba storiti, in hkrati boste sledili svojim sanjam. Poglobili se boste v tista opravila, s katerimi ste odlašali ali pa zanje ni bilo časa.

Zdravje: Pozitivne misli bodo pripomogle k skladnosti v odnosih. Iz preteklosti boste lahko izluščili navdih in tako osvobojeno napredovali. Pozitivne misli so vam lahko v ponos in oporo – združili boste znanje in moč.

Škorpijon

Ljubezen: Preobrati se bodo vrstili in prinesli bodo nova spoznanja ter več povezovanja. Pridobili boste tudi namige od srčnega izvoljenca in tako spremenili, kar je treba. Rdeča nit bodo pogovori; če boste prisluhnili, bodo prisluhnili tudi vam.

Denar: Po zvezdnih namigih se bo marsikaj odvijalo v vašo korist in tako boste upravičeno ponosni nase. Po drugi strani je modro, da naredite osebno bilanco in se odločite, kam usmeriti energijo. Predelali boste nekaj iz preteklosti in sledili novim smernicam.

Zdravje: Poglobili se boste vase in tako predelali nekaj, kar vas bremeni. Mars vam bo namignil plemenite besede in lažje boste kos izzivom. Roko na srce, drugi ljudje bodo vaše ogledalo. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem.

Strelec

Ljubezen: Odkrito se boste o svojih idejah pogovorili s srčnim izvoljencem, ki vam bo ponudil podporo in pomoč. Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri in tako boste našli tudi nove smernice. Precej romantično bo v sredo in petek, pričakujte pozitivne preobrate.

Denar: Venera vam bo dala dobre zamisli, ki bodo tako odgovornost kot spodbuda. Predelali boste nekaj omejitev in premislili svoje vrednote. Korak za korakom boste spoznali, kaj lahko spremenite in do katere mere.

Zdravje: Kljub vsem obveznostim si boste znali vzeti čas zase in najti ravnovesje. Zgodili se bodo premiki, ki bodo prinesli notranji mir in veselje. Točka preloma bo torek, ko boste pridobili nekaj novih znanj in dobre nasvete.

Kozorog

Ljubezen: Saturn vam bo podaril več uporabnih znanj, in ko boste sledili svojim občutkom, najdete moč in motivacijo za osebni napredek. V ljubezni vas bo obiskala vila kreativnosti in vam pomagala do boljšega počutja ter več plodnega sodelovanja v odnosih.

Denar: Ko boste sprejeli nekaj omejitev, bo vse steklo kot po maslu. Dogajanje bo dinamično, podporo pa boste prejeli od sodelavcev. Res je sicer, da bo treba upoštevati tako prednosti kot slabosti.

Zdravje: Sprostili se boste v dobri družbi in spodbudno bo, če boste povedali svoje mnenje. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, sprehodi ob reki ali jezeru. Mars vam bo pomagal analizirati, kaj morate spremeniti pri sebi in kako si določiti osebne meje.

Vodnar

Ljubezen: Srčnost vam bo v odnosu prišla prav, tako boste našli nov način povezovanja. Res je, da bo teden nekoliko nemiren, a bo mnogo priložnosti za romantiko in skladno energijo. Dosegli boste določeno ravnovesje in se učili skozi odnos do sebe.

Denar: Uran vam bo prinesel novosti in tako se boste lahko poglobili v nova znanja in informacije. Prejeli boste tudi pohvalo, a vas ne sme preveč prevzeti, kajti skromnost dela čudeže. Od srede do petka bo čas namenjen raziskovanju in pogovorom.

Zdravje: Pozitivne misli vas bodo popeljale do ravnovesja. Največ se boste naučili skozi opazovanje ljudi in spoznali boste, kaj je treba spremeniti. Rdeča nit bodo pogovori, a boste morali najti ravnovesje med svobodo in omejitvami.

Ribi

Ljubezen: Venera vam bo podarila prijetno energijo, s katero boste lažje opravljali obveznosti. Rdeča nit bodo tudi pogovori, ki lahko prinesejo nova spoznanja in okrepijo zaupanje. Glede na zvezdne namige boste plesali po taktu srčnega izvoljenca, kar bo zabavno.

Denar: Poglobili se boste v opravila, s katerimi ste odlašali, in tako ustvarili ravnovesje. Kljub vsemu zaupanju boste morali popaziti na malenkosti in prebrati drobni tisk, saj ni vse zlato, kar se sveti. Pogovorili se boste o tistem, kar vas bremeni, in dobili podporo.

Zdravje: Zgradili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja in pridobili tudi več moči in osebne volje. Dogodki se bodo korak za korakom odvijali v pričakovani smeri. Sprostila vas bo izrazna umetnost, kot sta glasba ali ples. Vir navdiha bo turkizna barva.