Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 11. septembra

N.K.
11. 9. 2023, 05.50
Posodobljeno: 11. 9. 2023, 05.51
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Prijateljevih namigov morda ne razumete najbolje, vseeno pa vztrajate in malce prepozno se boste zavedeli napake. Danes bo nekaj več novic.

BIK – Čustva vam bodo nagajala. Najslabša rešitev je, da sklepate prehitro in zapravite odlično priložnost. Preverite, kaj se dogaja, in ne bodite nemirni.

DVOJČKA – Niste še prepričani glede neke zadeve, toda odziv bo odličen. Popazite nase in na zdravje, posebno če je pred vami nekaj zahtevnih korakov.

RAK – Pri določenem opravilu se ne boste odrezali tako dobro kot sicer. Ne sprašujte se že vnaprej, kako vas bodo drugi sprejeli, in lažje vam bo.

LEV – Pripravite si rezervni načrt, saj vas bodo popoldne nekoliko zapustile dobre ideje. Vsekakor poskusite čim prej opraviti nekaj, kar vas obremenjuje.

DEVICA – Ob nekoliko težjem vplivu Lune vse, kar se dogaja, sprejemate preveč čustveno. Pazite, da ne bi zapravili svojih dragocenih moči.

TEHTNICA – Obljubili ste si, da boste znova poskusili glede vprašanja, ki vam je pomembno. Poznate tudi ovinke, ki se jim boste hitro izognili.

ŠKORPIJON – Priznati si morate, da vas v ljubezni šesti čut pogosto pusti na cedilu. Predvsem zato, ker ste prepričani, da vsi razmišljajo podobno kot vi.

STRELEC – Treba se bo bolj potruditi za lepe odnose. S strogim in trdim odnosom ljudi odganjate, poskusite delovati vsaj nekoliko bolj umirjeno.

KOZOROG – Ne obupajte prehitro, posebno če ste načrtovali zadevo, kjer bo prisotne več sproščenosti. Zvečer boste zadovoljni v prijetni družbi.

VODNAR – Danes boste nekoliko lažje delovali skozi globoke čustvene energije in sledili občutkom o tem, katero pot je treba izbrati.

RIBI – Situacija se obrača v vašo korist, spremlja vas ugoden vpliv planetov. Imate dober načrt in uresničili ga boste. V ljubezni bo zelo prijetno.