Astronapoved

Horoskop za torek, 12. septembra

N. K.
12. 9. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Lenarjenje ne bo obrodilo sadov. V določeni zadevi, ki se zapleta že nekaj časa, morate nemudoma ukrepati, sicer lahko vse posledice pripišete sebi.

BIK – Pri določenih opravkih boste počasnejši kot sicer, zato boste slišali tudi nekaj neprijetnega. Očitno vam še vedno mečejo polena pod noge.

DVOJČKA – Čeprav ste o nečem prepričani, vseeno počakajte, preden prijatelju svetujete le na podlagi svojih izkušenj. V ljubezni se boste bolj sprostili.

RAK – Ne morete zavrniti nikogar, a tako se le zapletate v še večje težave. Potem vas še sprašujejo, zakaj ste se umaknili in niste naredili obljubljenega.

LEV – S partnerjem se boste vendarle znašli na isti valovni dolžini in uspešno bosta krmarila tudi v prihodnje. Zaupajte mu, kaj v sebi čutite in mislite.

DEVICA – Ne branite se ponujene pomoči, če jo potrebujete. Raje jo sprejmite odprtih rok, tako se boste pokazali v lepši luči. Spogledovanje bo prijetno.

TEHTNICA – Noben problem vas tokrat ne bo mogel spraviti iz tira. Vse se bo dogajalo spontano. Vaš smisel za humor bo marsikoga spravil v dobro voljo.

ŠKORPIJON – Zoprna zadeva bo šla mimo vas brez večjih posledic, zato si ne delajte večjih skrbi, raje se v družbi dobrih prijateljev odpravite na zabavo.

STRELEC – Danes bo vse rezultat trenutnega počutja, a tokrat bo spremenljivost manj izrazita. Ste dobro podkovani, vendar tudi vi si lahko privoščite premor.

KOZOROG – Ne pozabite, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha. Zato nimate razloga, da glede zapletenega položaja zganjate paniko.

VODNAR – Pestile vas bodo rahle zdravstvene težave, a jih boste z motivacijo premagali. Odpravite se na izlet v neznano in se nadihajte svežega zraka.

RIBI – Vse misli in energijo boste usmerili v finance, saj je zdaj pravi čas za dobre odločitve, ki bodo dolgoročno vplivale na stanje v vaši denarnici.