Astronapoved

Horoskop za četrtek, 14. septembra

N.K.
14. 9. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v devici.

Profimedia
/

OVEN – Premalo pazite na nepovabljene oči in ušesa, kar je glavni razlog, da mnogi prehitro izvedo za vaše načrte in taktiko, zato vas včasih tudi prehitijo.

BIK – Nikar ne sklepajte glede določene zadeve prehitro, kajti prvi videz pogosto vara. Vzemite si več časa za razmislek, saj se vam nikamor ne mudi.

DVOJČKA – Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam bo uspelo šele takrat, ko boste bolj sproščeni. Potrebujete prijateljevo podporo in tudi dobili jo boste.

RAK – Naredili boste manjšo napako, a jo boste tudi kmalu popravili, tako da bodo načrti stekli kot namazano, kar je seveda v vašem interesu.

LEV – Pazite pri delu, lahko vam ponagaja površnost. Niste pozorni na zdravje, imate občutek, da se lahko soočite z vsako oviro, a tokrat ni tako.

DEVICA – Danes boste kar žareli in se odlično počutili, tudi komplimenti bodo kar deževali. Na pameten način uporabite vse svoje spretnosti.

TEHTNICA – Ni časa za ljubezenska pogajanja. Ste preveč enostranski, pazite tudi pri novih poznanstvih. Vaša prva ocena bo tokrat napačna.

ŠKORPIJON – Vaše razpoloženje bo nihalo, kot bo pihal veter, kar vas bo vznemirjalo. Vseeno ne reagirajte takoj, ampak se raje začnite posvečati sebi.

STRELEC – V ljubezni ste na videz odločni, ko pa gre zares, se spet umikate v svoj svet in se preveč pritožujete prav nad vsem, kar se dogaja!

KOZOROG – O čustvenih dnevih, ki so pred vami, mirne duše spregovorite na glas, sicer si bo srčni izvoljenec vaša dejanja razlagal napačno.

VODNAR – Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki ne more izpolniti prav vsega, kar pričakujete od nje. Posebno če gre za prijatelja, ki se res trudi.

RIBI – Ali še niste ugotovili, da z dosedanjimi izgovori ne boste prišli daleč? Raje povejte po pravici, sicer vam bo partner zameril. To pa ne bi bilo dobro.