Astronapoved

Horoskop za soboto, 16. septembra

N. K.
16. 9. 2023, 06.31
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Če boste spretni in iskreni v komunikaciji, lahko pridete do pomembnega dogovora. Na ljubezenskem področju boste razmišljali o poglobitvi odnosa.

BIK – Našli boste nekoga, ki vam bo stal ob strani in vas podpiral, ko se boste slabo počutili. Lahko se celo zgodi, da najdete ljubezen, ki jo že dolgo čakate.

DVOJČKA – Danes so vam zvezde namenile dober dan. Seveda bo vsake toliko časa prihajalo do nesporazumov, a vseeno vse skupaj ni omembe vredno.

RAK – Negotovi trenutki vam lahko prinesejo nekaj težav. Ne predajajte se prenagljenim odločitvam, počakajte na jutri. Vaše počutje bo sicer dobro.

LEV – Pripravljeni ste dati vse od sebe, le da bi zavarovali odnos, ki ga imate. Nič ni narobe z žrtvovanjem, a se utegne zgoditi, da boste pozabili nase.

DEVICA – Zelo si želite imeti nekoga, ki vam bo stal ob strani, vas pomagal usmerjati in vas imel rad v najtežjih trenutkih. Ne vdajte se prehitro v usodo.

TEHTNICA – Odklonite neko sodelovanje ali druženje. Morda vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni ali čustveno ranljivi.

ŠKORPIJON – Nihče se ne more odločiti namesto vas. Odgovornost morate prevzeti sami in nato nikogar obtoževati, če vam zadano ne uspe.

STRELEC – Veliko se boste ukvarjali z domom in družino, ki vam ogromno pomeni. Ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, zvečer boste to tudi dobili.

KOZOROG – Izredno optimistični boste, kar se bo močno odražalo tudi v partnerskem odnosu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta oba.

VODNAR – Vaše obnašanje bo nekoliko podobno vetru, ampak tistemu nežnemu, ki zapiha le vsake toliko časa. Tudi sprostili se boste malce težje.

RIBI – Še malce potrpite in ne bodite neučakani, saj bi vas lahko nekdo povsem narobe razumel. Premikajte se z manjšimi, vendar zanesljivimi koraki.