Astronapoved

Horoskop za sredo, 17. maja

N.K.
17. 5. 2023, 05.44
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v ovnu.

Dreamstime
Katerim znamenjem je današnji dan še posebej naklonjen?

OVEN – Nekaj ste narobe razumeli ali pa si zatiskate oči pred realno sliko. Na vidiku je nekaj več stroškov, kot ste predvideli, zato boste morali dobro razmisliti.

BIK – Zadeve se bodo uredile po naključnem srečanju ali pogovoru, ki se bo začel nekoliko drugače. Dobili boste boljši občutek glede ljubezenskega področja.

DVOJČKA – Pri delu se morate bolj potruditi, tudi zato, da nekaj nadoknadite. Za težave je kriva negotovost na čustvenem področju, kjer se odločate med dvema možnostma.

RAK – Nekdo vam bo pokazal, da je med vama še vedno veliko skupnega. Resnica bo več kot očitna, marsikaj se bo tudi pozitivno razpletlo, brez večjih obremenitev in zastojev.

LEV – Na čustvenem področju bo nekaj nejasnega, kar vas bo močno vznemirilo. To bo vidno ob srečanju, ki se bo razvilo precej nepredvidljivo in v nenavadnih okoliščinah.

DEVICA – Prijatelji, ki vas obdajajo, vas bodo danes le s težavo razumeli. Morda mislite, da imate prav in zagovarjate svoje stališče, vendar ne vztrajajte pri tem za vsako ceno.

TEHTNICA – Veliko boste razmišljali o finančnem stanju, ki ni ravno najbolj bleščeče. Poskusite najti kakšno dobro rešitev, ki bi vam lahko dolgoročno prinesla napredek.

ŠKORPIJON – Vsaj za nekaj časa odmislite vaše običajne predsodke in zavore ter se spontano podajte rešitvam naproti. Zanimivo bo v družbi nekoga, ki vam je všeč.

STRELEC – Od nekoga boste zahtevali več, kot vam je pripravljen dati. Morda preveč komplicirate, okoliščine pa zahtevajo iskanje srednje rešitve, zato ne bodite zahtevni.

KOZOROG – S starimi težavami se boste spoprijeli popolnoma drugače kot do zdaj. Nekaj, kar ste izpustili, še vedno lahko dobite, posebno če je povezano z nekim srečanjem.

VODNAR – Tokrat se lahko posvetite umetniškim načrtom in javnim nastopom, saj boste odlično pripravljeni in bolj samozavestni, kot ste običajno. Čisto nič vam ne bo pretežko.

RIBI – Dovzetni boste za vse spremembe, ki se bodo dogajale v vaši okolici. Strastna srčna energija vas povezuje z nekom, s katerim se le fizično privlačita, kar ni dovolj za vas.