Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 15. maja

N.K.
15. 5. 2023, 05.45
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v ribah, ob 9.55 preide v ovna.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Dovolite, da se drugi odločijo o tem, kaj je prav in kaj ne, saj so bolje podkovani. Čeprav imate ravno vi najbolj jasna merila, se tokrat raje držite v ozadju.

BIK – Ne zganjajte cirkusa zaradi ovir, na katere boste naleteli. Ostanite mirni in premišljeni. Oseba v vaši bližini vas bo spodbujala in vam pomagala po najboljših močeh.

DVOJČKA – Privlačile vas bodo drugačne dejavnosti. Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti. Hkrati bo današnji dan zaznamovala občutljivost. Izbirajte prave besede.

RAK – Danes boste prekipevali od energije, saj se vam bodo odprla nova obzorja. Čaka vas obilica dela, ki se ga tokrat ne boste branili. Od besed boste prešli k dejanjem.

LEV – Dan se začenja z nekaj več obveznostmi, potrudili se boste po najboljših močeh. Vsekakor se držite preverjenih metod. Potem se boste znebili bremena in končno zadihali.

DEVICA – Pri delu ste do zdaj bolj ali manj sledili ustaljenim pravilom, da bi zadovoljili potrebe in pričakovanja drugih ljudi. Danes vas bodo poslovni partnerji spodbujali.

TEHTNICA – Začutili boste blokado, kar bo naznanilo nemir in stisko na področju kariere. Poskušajte biti optimistično naravnani. Sodelavci vas bodo dvignili iz prahu.

ŠKORPIJON – Na delovnem mestu boste popravili neko zadevo, ki ste jo v preteklosti pokvarili. Okoliščine se bodo zelo izboljšale. Končno boste občutili zadovoljstvo.

STRELEC – Po kakovosti boste izstopali iz povprečja. Pomislite malo nase in se bolj zberite. Doživeli boste nekaj neverjetnega. Pustite se presenetiti, lepše vam bo.

KOZOROG – Dobre iztočnice boste imeli na delovnem mestu. Zavedali se boste prijetnosti in znali uživati v drobnih trenutkih. V ljubezni bodo vaši občutki mešani.

VODNAR – Če se boste odločili za krajši oddih, bo to odlična ideja. Danes se boste lotili nekaterih stvari, ki ste jih sicer nameravali še odložiti, vendar vam ne bodo dale miru.

RIBI – Približujejo se vznemirljivi dogodki, kakršnih niste bili vajeni. Redna hoja vam bo zagotovila več energije in življenjske moči. Veselili se boste manjšega presenečenja.