Napoved do 21. maja

Tedenski horoskop: ne pozabimo, da sreča pomeni tudi slediti sebi

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
14. 5. 2023, 15.45
Deli članek:

Sreča se skriva na strani pogumnih. Res je, da ne more ostati za večno, vendar se zdi, da nas ne obišče le naključno, temveč je plod dela na sebi.

Dreamstime
Ko ponotranjimo, da je življenje blaginja, se začnejo dogajati preobrati.

Odločitve, ki jih piše življenje, zahtevajo tudi določeno moč in voljo. Če sprejmemo sedanji trenutek, hkrati pa ponotranjimo, da je življenje vendarle blaginja, se začnejo dogajati preobrati, ki so v osnovi pozitivni. Izzivi nas nečesa naučijo, prinesejo nova spoznanja in odločitve, ki nas vodijo naprej. Ne pozabimo, da sreča pomeni tudi slediti sebi. Seveda tako, da druge ljudi sprejmemo kot darilo, saj nam nastavljajo ogledalo in tako uvidimo, kaj je pri sebi treba še spremeniti. Duhovna znanja so kot sladkorčki v oazi spoznanja, ravnovesja in dela na sebi. Poiščite vire pozitivne energije, denimo v naravi, delu na vrtu, raziskovanju in umetnosti. Vsak zase je unikat, v skupinskem delu pa pridobimo učenost.

Oven
Ljubezen: Mars vam bo podaril magnetičnost in preobrati se bodo vrstili eden za drugim. Pridobili boste tudi nekaj novih uvidov, kaj morate spremeniti in do katere mere. Pogovori bodo bodo prinesli ravnovesje, navdih poiščite v naravi ali pa si privoščite romantično večerjo. 
Denar: Odločitve tega tedna bodo modre in preudarne. Poglobite se v še neodkrita znanja in najdite namig, kam je modro vlagati energijo. Na delovnem mestu bo mnogo drznosti, popazite na malenkosti in preberite drobni tisk.
Zdravje: Energijo vam bo povrnila rdeča barva, prebudili boste novo energijo. Predelali boste nekaj iz preteklosti in tako našli motivacijo za napredek. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem, vsekakor si boste znali vzeti čas zase in za tisto, kar vam je blizu.

Bik
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo pomoč ponudil v sredo in četrtek, sicer pa bo pred vama dinamičen teden. Raziskovanje vama bo prišlo prav, kajti tako boste odkrili notranjo moč in pri sebi prave občutke. Venera vam bo pomagala do magnetične energije in lahko boste naredili korak naprej.
Denar: Ko boste sešteli pluse in minuse, boste spoznali, kaj spada v ospredje. Res pa je, da se morate nekoliko sprostiti in slediti danim spremembam. Na delovnem mestu bo več obveznosti, modro je, če za pomoč zaprosite sodelavce.
Zdravje: Kocke usode se bodo zasukale v vašo korist, tako boste našli srečo in moč. Z raziskovanjem boste pridobili znanja, ki vam bodo okrepila samozavest. V pomoč vam bodo pozitivne misli, koristne učinke bo imelo zapisovanje občutkov.

Dvojčka
Ljubezen: Glede na zvezdne namige bo pomemben pogovor, prinaša nov uvid. Roko na srce, tako ste tudi vajeni reševati težave in to se vam bo obrestovalo. Po drugi strani bo srčni izvoljenec vir dobrih idej in sklenila bosta posebno zavezo. Sreča vas čaka v četrtek in petek.
Denar: Na delovnem mestu vam bo v pomoč Merkur, tako boste našli ravnovesje. Dogovori bodo v osnovi uspešni, vendarle bo treba prebrati drobni tisk. Mars vam bo okrepil samozavest, tako boste znali slediti plodnim preobratom.
Zdravje: Kljub obveznostim si morate vzeti čas zase in najti skladnost in ravnovesje. Zavedajte se pomena pozitivnih misli, sprostili vas bosta tudi glasba in narava. Odkriti morate vse svoje danosti, tako najdete novo pot in boste lahko sledili glasu srca.

Rak
Ljubezen: Prejeli boste spodbudo in se pogovorili o tistem, kar vas bremeni. Venera vam bo okrepila zaupanje in tako se boste lahko sprostili. Čas bo v osnovi namenjen tudi romantiki in prijetnim trenutkom v dvoje. Ključno bo, da sledite glasu srca.
Denar: V službi vam bo koristilo pozitivno razmišljanje in pridobili boste zanimive informacije. Dejstvo je, da boste v obveznosti vložili več energije, in tako pridejo tudi rezultati. Merkur vam bo pomagal do zanimivih sodelovanj in konec tedna boste prejeli pohvalo.
Zdravje: Združili boste svoje znanje in občutke, kar bo prineslo neko ravnovesje. Ta teden se vam bo energija obnovila ob sprehodih v bližini vode. Vendar bo treba predelati nekaj iz preteklosti. Sprostili vas bodo pogovori in znanja iz duhovnega sveta.

Lev
Ljubezen: Venera vam bo pomagala poglobiti občutke in osebno srečo. Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanja, ki bodo zanimiva in poučna – tako bo v vašem srcu čas za srečo. Okrepiti boste morali ljubezen do sebe in slediti tistim spremembam, ki vam bodo v pomoč in oporo.
Denar: Teden, v katerem boste stvari zaključevali, pri tem pa vas bo spremljala modrost. Na svoj način boste odločni, toda ob opazovanju delovnih procesov boste spoznali, kaj je bolj ali manj pomembno. Pozitivne misli prinašajo ravnovesje, a tudi željo po osebnem napredku.
Zdravje: Če boste v sebi začutili mir, pride tudi blaginja. Teden bo namenjen razmišljanju in zaključevanju, posledično boste zaradi mlaja (v petek) bolj občutljivi in dojemljivi. Vzemite si čas zase, da opravite osebno bilanco, in sledite glasu srca.

Devica
Ljubezen: Znašli se boste v labirintu besed in strasti, kar pa je dobra iztočnica za rast in razvoj odnosa. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč, toda pred tem bo treba predelati nekaj iz preteklosti. Alternativna oblika sprostitve bo, da zapišeta svoje občutke in se ob tem prijetno nasmejita.
Denar: Venera vam bo prinesla nekaj svobode in novosti, toda vseeno je dobro upoštevati nekaj osebnih meja. Na delovnem mestu bo več sodelovanja, prihaja teden skupinske dinamike in odločitev. Nekoliko nemirni boste, toda stvari se bodo odvijale po pričakovanjih.
Zdravje: Če boste v svoje življenje vnesli pozitivne misli, bo vse prav. Nekaj preobratov vas bo le spodbudilo h kovanju načrtov. Svetlo zelena barva vam bo obnovila energijo, tako boste lažje poiskali ugodne rešitve. Sprostila vas bo tudi glasba.

Tehtnica
Ljubezen: Povezovalna energija vam bo dala dodatno motivacijo v ljubezni. Kolo usode se bo zavrtelo tako, da boste znali poiskati srečo, če ne celo popolnost. Res pa je, da se morate pogovoriti, in vi boste podali predloge ter zastavili romantične izzive.
Denar: Teden prinaša nekaj nemira, saj boste pregledovali narejeno, hkrati pa iskali namige, kako naprej. Sodelavci bodo vir poučnih spoznanj in napredovanja, kar vam bo všeč. Na nagrado pa bo treba še malo počakati.
Zdravje: Rdeča nit bodo odnosi, drugi ljudje vam bodo v navdih. Vendar namenite nekaj časa tudi svojim sanjam in opravite osebno analizo. Morda skozi kreativnost. Dobro je, da svoje občutke zapisujete, tako vam bo mnogo lažje.

Škorpijon
Ljubezen: Mars bo poudaril vašo pozitivno naravo in sledili boste svojim notranjim vzgibom. Po zvezdnih namigih vas čaka napredek, kot ste pričakovali. V neki zadevi vam bo srčni izvoljenec pomagal razumeti globlji pomen in skupaj bosta sledila višjim ciljem.
Denar: Informacije, ki vam bodo podarjene, boste raziskovali in si ustvarili svoje mnenje. Odnosi na delovnem mestu bodo po eni strani dinamični in po drugi zabavni. Vir navdiha bo smaragdna barva. Sprejeli boste nekaj modrih odločitev.
Zdravje: Nova znanja bodo pripomogla k vaši osebni rasti, napredovanju na splošno. Globoko v sebi boste nemirni, zato si morate vzeti dovolj časa za sprostitev v naravi oziroma dejavnost na prostem. V pomoč vam bo skupinska dinamika.

Strelec
Ljubezen: Rdeča nit bosta povezovanje in optimizem, tu najdete motivacijo za osebni napredek. Nekoliko občutljivi boste, a si boste pomagali z izkušnjami. Konec tedna bo pri vas doma vladala romantična energija, več bo harmonije.
Denar: Modre odločitve vam bo pomagal sprejemati Mars, pripomogel bo k vaši drznosti. Če vse to opravite, lahko naredite korak naprej. Glede denarja bo vse v redu, lahko ste zadovoljni. 
Zdravje: Teden bo v znamenju novih vrednot, ki prinašajo osebno svobodo. Še posebno pomembna bosta optimizem in sodelovanje. Kljub obveznostim si privoščite čas zase in za tisto, kar vam daje motivacijo.

Kozorog
Ljubezen: Poglobili se boste v svoje občutke in tako začutili močno energijo. Srčni izvoljenec vam bo posebno naklonjen v sredo in četrtek, na splošno pa bo več dinamike, prilaganja in čustvenih pogovorov. Pridobili boste notranjo moč, naravnost odlično se boste počutili v intimnosti doma.
Denar: Uran vam prinaša nekaj drznosti in rešitev, ki se bodo takoj obrestovale. Poglobite se v dejavnosti, s katerimi ste odlašali. Glede denarja se boste sprostili in ob tem zaslutili več dobrih priložnosti, kar bo pozitivno vplivalo na vaše razpoloženje.
Zdravje: To je čas, ko boste v sebi našli odgovore in motivacijo. Nemir boste obvladovali skozi pogovor in izmenjavo mnenj. Izgubljeno energijo vam bo povrnila peščeno rumena, štele bodo pozitivne misli.

Vodnar
Ljubezen: Lepe besede bodo ključ do srca in motivacije. Predelali boste nekaj omejitev in tako našli podporo. Odpuščanje odpira nove poti in priložnosti. Konec tedna boste ugotovili, da je pomembna predvsem srčnost, da dosežete, kar si želite.
Denar: Na delovnem mestu boste morali reči bobu bob; rešitve, ki prihajajo, v sebi skrivajo modrost in odločnost. Rdeča nit tedna bodo odnosi, sprejeti boste morali tudi nekaj omejitev. Novice, ki bodo prišle do vas, bodo pozitivne in znamenje ugodnih rezultatov.
Zdravje: Pogovori vam bodo v spodbudo. Ta teden si boste morali pripraviti nekaj dobrih iztočnic in stopiti v ospredje ter povedati svoje mnenje. Bela barva vam bo dala moč. Pričakujte več novih spoznanj.

Ribi
Ljubezen: Venera vam bo podarila plodno energijo in tako boste znali zadeve obrniti v svoj prid. Odnos bo napredoval skozi pogovor. Res pa je, da bo za to potrebne nekaj dodatne motivacije. Spremljala vas bo sreča; naredite korak naprej in uresničite svoje sanje.
Denar: Poiščite nova znanja in jih delite naprej, tako bo delo tudi bolj zabavno. Malenkosti ne ignorirajte, temveč jih osmislite. Glede denarja na splošno pričakujte napredek, a vseeno ostanite previdni in preudarni.
Zdravje: Občutili boste podporo ljudi, ki so vam blizu, pri tem pa poiščite svojo pot. Kreativna energija vam bo v pomoč, v prostem času so priložnosti za rast. Izgubljeno energijo vam bosta povrnili narava in glasba. Štele bodo pozitivne misli.