Čakajo na naše prošnje

Angeli niso le prijatelji in zaščitniki, tudi zdravijo nas

Neja Kralj
12. 5. 2023, 11.00
Posodobljeno: 12. 5. 2023, 11.34
Deli članek:

Najpogosteje angele opisujemo kot naše najboljše prijatelje, blagodejne glasnike in zaščitnike vseh ljudi. Ali ste vedeli, da so angeli tudi energetski zdravilci?

Dreamstime
Ves angelski zbor ljudi ljubi popolnoma brezpogojno – bolj kot si sploh lahko predstavljamo

Angeli so narejeni iz brezpogojne ljubezni in svetleče bele svetlobe ali energije. Torej so angeli dobesedno narejeni iz zdravilne sestavine energetske medicine: svetlobne energije.
Nič nenavadnega torej, da so s tako strukturo, kot jo imajo, tako učinkoviti zdravilci. V mnogih zapisih jim je priznano, da imajo sposobnost povrnitve zdravja telesa in duha, ne glede na to, kakšne težave človeka mučijo.
Angeli so edinstveno opremljeni za ravnanje s katerokoli vrsto zdravljenja, vendar jih je treba za pomoč zaprositi in se jim predati vsaj v svojih mislih, če ne že v besedah in dejanjih. Poprosite jih lahko za karkoli, ne le energijsko zdravljenje, temveč tudi za nebeško vodenje, podporo, malo ljubezni ali karkoli drugega. Ta nebesna bitja čakajo, da jih pokličete na svojo stran in bodo prispela … zelo hitro. Malo za šalo, malo zares: menda so v svojih potovanjih celo hitrejši od elektronske pošte.
Pa si poglejmo vse vidike in načine angelskega energijskega zdravljenja.

BREZ OMEJITEV
Angeli v izvajanju energetskega zdravljenja nimajo omejitev – lahko zdravijo karkoli, ne glede na to, ali imate telesno poškodbo ali bolezen, čustveno rano ali duhovno neskladje. Brezmejno moč jim omogoča njihova specifika, struktura iz svetlobne energije in stalna priključenost na univerzalno polje.
Vse, kar morate storiti, da vnesete njihovo angelsko energijo v svoje življenje, je, da nanje nasloviti prošnjo za pomoč.
Tako kot vsi duhovni vodniki tudi oni nikoli in nikdar ne bodo posegali v vašo svobodno voljo, razen če pride do nujnega primera, zato se prepričajte, da pokličete angela zdravljenja, da se osredotoči na vašo bolečino. Na mestu celjenja ali v čakri, ki ustreza vaši čustveni rani, lahko začutite toploto ali mravljinčenje ali zagledate belo ali zlato luč iz kota očesa, ko angel deluje na vas. Prepustite se in pustite, da vam njihova energija povrne zdravje.

DELO MED SPANJEM
Angelska energija vas lahko zdravi tudi, medtem ko spite. Med spanjem ste namreč bolj odprti za ideje in napotke – s svojim zavestnim umom v mirovanju pa lahko vaša duša zelo enostavno sprejema komunikacijo in energije zdravljenja s strani vaših angelov. To je še posebej učinkovito pri zdravljenju čustvenih težav ali duševnih bolezni. Če se stare travme ali negativna čustva ne sprostijo, se vam zataknejo v polju in bodo sčasoma povzročile telesne težave. Če so vaše čakre blokirane ali obdelujete težka čustva, lahko zaprosite za angelsko zdravljenja z energijo, ki bo na vas delovala ciljno in vam pomagala sprostiti negativna čustva in blokade med spanjem.

PREDANO VODENJE
Angeli vas s svojim energijskim zdravljenjem lahko vodijo tudi do vaše resnične življenjske poti, saj imajo edinstven pogled na vaše življenje – imajo dostop do informacij iz preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.
Ker angeli obstajajo na višji ravni brez fizičnih omejitev časa in prostora, so lahko kadarkoli kjerkoli in imajo uvid v to, kako ste rastli v svojem življenju do zdaj in kako vaša veličina prihaja. Z znanjem o prihodnosti in resničnimi srčnimi željami angeli zagotavljajo natančne in koristne napotke, ki jim je vedno vredno slediti.
Morda ste tudi vi že imeli izkušnjo z angelom, ki je svetoval o spremembi življenja? Razmislite o trenutkih, ko se je vaše življenje premaknilo na majhne ali velike načine: morda sprememba kariere ali selitev, razpad ljubezenske zveze ali poroka, obdobje velikanske sreče ali depresije … Pomislite, se je pred tem pojavil nekdo, ki vam je svetoval, ponudil podporo ali vas napeljal na nov pogled na vaše stanje? Lahko bi bil angel, ki bi vam pomagal pri usmeritvi na pravo poti, po kateri naj bi potovali.

DVIG VIBRACIJ
Ko komunicirate z angeli, se širi vaša zavest, ker so višja bitja, ki živijo na višjih duhovnih ravneh. Več časa ko ga preživite z njimi in njihovimi angelskimi vibracijami, višje potujete na svoji poti svetlobe. Res je tudi, da bo vaše notranje duhovno delo, vključno z zdravilnimi tečaji in delavnicami, meditacijo in predelavo svojih čustev, pomagalo okrepiti vašo sposobnost stika in interakcije z angeli.

POVEZOVANJE
Angeli vas med energijskim zdravljenjem povežejo tudi z življenjsko ljubeznijo božanskega. Božanska ljubezen namreč seva navzdol od samega izvora, torej je najmočnejša ljubezen v vesolju. Angeli imajo srečo, da živijo v višjih sferah, kjer se lahko ves čas sončijo v siju božje ljubezni in je nosijo v sebi na pretek. In mi imamo srečo, da so to ljubezen pripravljeni in zmožni prenesti nazaj na Zemljo in v naša srca.
Namen angela je širiti ljubezen in to storijo tako, da z vami zdravijo, ščitijo, vodijo in delijo božansko ljubezen, da lahko izkusite globino svoje duše, ob zavedanju, da ste ljubljeni.