Astronapoved

Horoskop za petek, 12. maja

N.K.
12. 5. 2023, 05.34
Posodobljeno: 12. 5. 2023, 06.36
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v vodnarju.

Profimedia
Levi, nekdo nad vašimi izjavami ne bo navdušen.

OVEN – Če imate otroke, bodo danes za vas prav poseben vir navdiha. Precej se boste sprostili in življenje zajemali z veliko žlico. Intuitivni signali se bodo stopnjevali.

BIK – Otresite se črnih misli in storite nekaj več, posebno v ljubezenskih odnosih. S svojo nepopustljivostjo včasih sami sebi kopljete jamo, zato se nekoliko zamislite.

DVOJČKA – Uspelo vam bo! V zasebnem življenju boste imeli opravka z lahkomiselnimi ljudmi. Odprite jim oči. Vaše lastne izkušnje govorijo, da se poigravajo z ognjem.

RAK – V vaše življenje bodo prihajali prijetni ljudje. Na drugi strani vas bodo osrečili prijatelji in skupinsko delo. V ospredju bo tudi služba in morali boste uvesti spremembe.

LEV – Nekdo ne bo navdušen nad vašimi izjavami, a tokrat se dejansko ne moreta dogovoriti. Preprosto gre za nasprotujoče si interese. Motilo vas bo, da niste v središču pozornosti.

DEVICA – Na udaru bodo vaši živci. Sodelavcem boste težko karkoli dopovedali, mogoči so zapleti z nadrejenimi, saj nihče ne bo hotel popuščati v svojih stališčih.

TEHTNICA – Dobra dela so vaša dolžnost, zato boste pomagali prijateljem v stiski. V večernih uricah vas čakajo burni trenutki, ki bodo zelo vplivali na vas.

ŠKORPIJON – Presenetili vas bodo z vprašanji, ki ste se jim nameravali nekako izogniti. Zavedate se, da vaša moč počasi peša. Zdaj bi morali pogledati resnici v oči.

STRELEC – Na čustvenem področju se boste začeli zavedati svoje moči in izborili si boste nekaj pomembnega. Nekdo vam bo naklonjen, dogovorila se bosta glede neke dejavnosti.

KOZOROG – Z nekom, ki vam ni prav podoben, boste dopoldne reševali nesporazum. Na začetku pa ste mu dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso všeč.

VODNAR – Kovali boste ambiciozne načrte. Ne spreglejte, da trenutno niste v harmoniji z okolico, in ne pričakujte, da vam bodo vsi molče sledili. Naučite se postaviti zase.

RIBI – V vaši okolici krožijo domneve, da veste nekaj, česar drugi ne. Izplača se razmisliti, kaj je v negotovi situaciji, ki vas utruja in vznemirja, vaš največji adut.