Astronapoved

Horoskop za sredo, 10. maja

Danaja
10. 5. 2023, 05.35
Posodobljeno: 10. 5. 2023, 09.06
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v kozorogu.

Profimedia
/

OVEN – Tako doma kot s partnerjem je najbolje, da se za zdaj izogibate pogovorom o težjih temah, ki bi lahko povzročile zmedo. Sprejeti morate tudi nekaj, o čemer še niste povsem prepričani.

BIK – Zanašajte se le na to, kar vam pripoveduje razum. Le tako ne bo več neprijetnega občutka, da bi vam utegnilo spodleteti. V službi se pravočasno dogovorite o novih nalogah in glede tega, kako bodo ocenjene.

DVOJČKA – Nepričakovan dogodek bo vaše načrte obrnil na glavo. Trudili se boste, da bi stvari spravili v red, vendar vas bo zgrabila panika, zato boste povzročili še več zmede.

RAK – Premiki bodo v znamenju sodelovanja. Na delovnem mestu bo to čas novih priložnosti in ključnih sprememb. Napredovali boste tudi v pogovoru in svoji komunikaciji.

LEV – V službi vas bodo malce zadržali. Precej časa boste porabili za dogovarjanje in usklajevanje. Presenetila vas bo nepričakovana ponudba, ki bo zelo realna in optimistična.

DEVICA – Denarne skrbi se bodo kopičile, tako kot nervoza, lahko se pojavijo tudi finančne obveznosti, na katere ste popolnoma pozabili. Dan, ki ne bo prizanašal.

TEHTNICA – Nečesa se boste spomnili le bežno, zato boste prehitro sklepali, ne da bi upoštevali vse, kar je pomembno. To se vam zadnje čase pogosto dogaja.

ŠKORPIJON – Pri delu se boste javili za opravljanje koristnih reči. Plačilo bo izostalo, a boste sami pri sebi zadovoljni, da ste končno storili nekaj za dobrobit podjetja.

STRELEC – V ljubezni boste morali sprejeti veliko odločitev. Diplomacija bo adut, ki vam bo koristil na delovnem mestu. Več časa boste namenili sebi in prostemu času.

KOZOROG – Obstaja možnost, da povzročite razprtije med prijatelji. Ne počnite tega, razen če lahko svoje trditve podprete s tehtnimi dokazi. Določene zadeve zadržite raje zase.

VODNAR – Poslovno sodelovanje bo za vas izjemno pomembno in zelo se boste trudili, da bi ustvarili spodbudno vzdušje. Prijatelj vam bo pomagal brez skritih interesov.

RIBI – Začelo se bo novo obdobje in imeli boste zavidljivo veliko fizične energije. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Notranji mir pač morate znati doseči sami.