Astronapoved

Horoskop za četrtek, 11. maja

N.K.
11. 5. 2023, 05.35
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v kozorogu, ob 4.05 preide v vodnarja.

Profimedia
/

OVEN Čaka vas pozitivna prelomnica. Sodelavci bodo podprli vaše ideje. Toda njihovi zadržki in pomisleki bodo izginili šele, ko bo zgodba dobila pravi epilog.

BIK – Kovali boste načrte o prihodnosti. Uspehi se bodo vrstili. Seveda bo obdobje namenjeno tudi počitku. Priporočljivo je, da poslušate med vrsticami.

DVOJČKA – Pod vplivom novih dogodkov v karieri boste začeli intenzivneje razmišljati o tem, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. V ljubezni bi radi dokončno razčistili zadeve.

RAK –Ugotovili boste, da vam je nekdo bolj všeč, kot ste si predstavljali. Okoliščine so se očitno spremenile. Pravzaprav se bosta nepričakovano zapletla v zanimiv pogovor.

LEV – V službi varujte skrivnosti pred dolgimi jeziki, če ne vas lahko to drago stane. Tako se boste izkazali kot zaupanja vreden človek. Zadela vas bo tudi sreča v ljubezni.

DEVICA – Izognite se napaki, da se z zadevami ukvarjate popolnoma enako kot po navadi. Marsikaj je medtem dobilo drugačne odtenke. V ljubezni tokrat popustite.

TEHTNICA – V ospredju bo intuicija in tako bo čas primeren za pomembne projekte. V službi nikar ne iščite lažjih poti. Hrepeneli boste po izzivih in dogodivščinah.

ŠKORPIJON – Vaša dejanja imajo posledice, ki se dotaknejo tudi vaših bližnjih. Pomislite torej, preden se odločite za veliko spremembo v svojem življenju.

STRELEC – V službi vam bodo rekli, da so vaše zamisli pred časom. Njihove napačne predstave vas ne bodo zmotile. Ohranili boste optimizem in prav je tako.

KOZOROG – Na poslovnem področju si boste odprli nove poti, zaželeli si boste neodvisnost, predvsem na polju financ. Bodite previdni pri svojih dejanjih.

VODNAR – Popoldne se bo vaše počutje občutno izboljšalo. Očitno je, da kdor čaka, dočaka. Tudi za vas velja ta pregovor, še posebej če se boste odpravili v prijetno družbo.

RIBI – Pri vseh poslih bodite pazljivejši, posebno pa pazite na vsako besedo. Le tako ne bo nesporazumov ali slabe volje. Doma se morate potruditi po najboljših močeh.