Astronapoved

Horoskop za soboto, 6. maja

Danaja
6. 5. 2023, 06.20
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v škorpijonu, ob 22.04 preide v strelca.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – V vašem življenju krožijo pozitivne priložnosti, zato je nadvse primeren čas, da ravnate drzno. Imejte agresivnejši pristop k tistemu, kar si želite v življenju.

BIK – Spraševali se boste, kaj izreči v neki kočljivi situaciji. Potem bo vse steklo kar naenkrat in se rešilo tako, da ne boste niti opazili kdaj. Pazite v ljubezni.

DVOJČKA – Želite si več samote in miru za premislek, kako nadaljevati. Dogajajo se vam čudne stvari; srce se ne more odzvati hitro, ker je pod vtisi preteklosti.

RAK – Osvajate z zagnanostjo, ki se ji nihče ne more upreti. Če bi radi dosegli več tudi na ustvarjalnem področju, se ne pozabite pomeniti o materialnih sredstvih.

LEV – Morda boste srečali nekoga, ki bo spremenil vaše mišljenje o tem, kateri je najboljši naslednji korak v vaši rutini. Očitno ve, o čem govori, zato sledite temu nasvetu.

DEVICA – Prihajajoči družabni dogodek, za katerega ste mislili, da bo običajno druženje, se lahko preobrne v nekaj precej večjega. Za vsak primer se oblecite malce lepše.

TEHTNICA – Vezani, v partnerstvu se vam vse zdi idealno, vendar bodite previdni. Samski, če se ozrete na prejšnje razmerje, ste lahko, milo rečeno, srečni, da ste, kjer ste.

ŠKORPIJON – Bodite pripravljeni narediti dober vtis na nove ljudi. Poskrbite, da se boste pogovarjali še o čem drugem kot le o vremenu. V vsakem pogovoru bi morali izkoristiti priložnost.

STRELEC – Polni ste energije in komaj čakate, da se pojavi priložnost za akcijo. Nesoglasja, ki jih imate s prijatelji, se urejajo, vendar vi še vedno ne popuščate.

KOZOROG – Šele danes boste dojeli, kaj vam je želel dopovedati partner. Še je čas, da zgladite nesporazume. Posebno ugoden trenutek bo napočil v popoldanskih urah.

VODNAR – Pri marsičem boste uspešni, čeprav je kazalo drugače. Mirneje se spoprijemate s posledicami svojih dejanj v ljubezni. To bo pozitivno vplivalo na drago osebo.

RIBI – Ambiciozni ste in želite napredovati na delovnem mestu. Ni razloga, da ste nestrpni, ko je pod vprašajem vaša kariera. Včlanite se v kakšno zanimivo društvo.