Astronapoved

Horoskop za četrtek, 4. maja

Danaja
4. 5. 2023, 05.58
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v tehtnici, ob 16.32 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Na delovnem mestu boste blesteli in napredovali v znanju. Morda ne boste takoj dosegli tistega, česar si želite. Dan vam bo ponudil možnost osebne rasti.

BIK – Sledite namigom, vodili vas bodo v nekaj zanimivih pogovorov. Če srečate osebo, ki ima za vas svetel nasmeh, poskrbite, da ji ga vrnete.

DVOJČKA – Imate nekaj težav s spominom, zato potrebujete več časa za učenje. Ne morete se zbrati, mika vas preveč drugih reči. Tudi zaradi nestabilnosti na čustvenem področju.

RAK – Na prihodnje dogodke boste morali pogledati z drugega zornega kota. Službeno se bodo zadeve uredile, a vendarle ne boste smeli odigrati na prvo žogo.

LEV – Obstaja nedokončan posel, za katerega morate poskrbeti, in danes boste ugotovili, kaj je to. Pokličite prijatelja, ki vam lahko pomaga razrešiti skrivnost.

DEVICA – Zajelo vas bo nekaj, kar se dogaja doma in zato nimate ne časa ne energije za karkoli drugega. Vezani se morate potruditi, da bi ohranili mir, posebno v prvem delu dneva.

TEHTNICA – Privlačijo vas predvsem dejavnosti v domačem okolju in udobni večeri na kavču, družabni dogodki vas trenutno nekako ne mikajo – dobra novica za vaše bližnje.

ŠKORPIJON – Želite si več svobode, ko jo dobite, pa so vaša čustva precej mešana. Popoldne boste nekoliko utrujeni, morda boste morali zavrniti neko povabilo.

STRELEC – Pri delovnih sestankih hitro ugotavljate, kaj je v ozadju, zato se boste povezali s pravimi ljudmi. V ljubezni še obstaja oseba, ki vas skrivaj opazuje.

KOZOROG – Pozabljate na prijatelja, ki morda čaka na vaš prvi korak. S čakanjem boste odnose le zaostrili, zato taktno ukrepajte, tako kot znate samo vi.

VODNAR – Ostaja nekaj malenkosti, ki jih lahko rešite v svoj prid. Pravila igre so se spremenila, a izhod boste našli. Samske privlači nekdo, ki ima povsem drugačen značaj.

RIBI – V ljubezni ne pričakujte čudežev, partner preprosto deluje po svoje in drugače, kot sta se dogovorila. Ni prav, da se le vi opravičujete za vse. Poskusite se sprostiti.