Astronapoved

Horoskop za sredo, 3. maja

Danaja
3. 5. 2023, 05.43
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v tehtnici.

Pixabay
Poiščite napoved za vaše znamenje ...

OVEN – Povezovali se boste z ljudmi, ki bodo pripravljeni razumeti vaše ideje in vam bodo izkazovali primerno spoštovanje. Samski ne izgubljajte glave in srca v prijateljskem odnosu.

BIK – Čudeži so mogoči in tokrat se boste prebudili ter dvignili glavo ravno v trenutku, ko bo videti povsem drugače. Za to je zadolžena kombinacija planetov, ki vam prinaša energijo.

DVOJČKA – Ste velikodušni in ne znate zavrniti skoraj nikogar. Tako ne pridete nikamor, zato se naučite izreči čarobno besedico »ne« in uporabite jo brez občutka slabe vesti.

RAK – Slutite, da boste tokrat imeli zadnjo besedo. To se vam je v preteklih dneh zdelo kot nemogoča situacija. Vezani si lahko obetate srečanje, ki bo povsem neobičajno.

LEV – S partnerjem se odločata za pomemben korak, toda najprej se pogovorita o skupnem potovanju ali praznovanju in nato naj bodo na vrsti pomembnejša vprašanja, tudi v zvezi s selitvijo

DEVICA – Močne zavore, ki ste jih čutili na delovnem mestu, bodo danes minile. Lažje se boste prilagajali delu v skupini. Samski se boste lahko povezali z neko zanimivo osebo.

TEHTNICA – Tokrat ne morete računati le na srečne okoliščine, čeprav so vam pripravljeni ponuditi še eno priložnost. Zlasti če gre za nekoga, s katerim ste že sodelovali.

ŠKORPIJON – Ne morete se odločati sami, kar vas moti, saj ne marate, da vam karkoli vsiljujejo. Po nesporazumih s partnerjem ugotavljate, kaj bi morali storiti, da se odnos uredi.

STRELEC – Čas bo pokazal svoje, ostane vam to, da storite vse po svoji vesti. Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki vas mika. Morda se lahko srečata in pogovorita še prej, kot ste upali.

KOZOROG – V družini vas čaka novost, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Stvari se popravljajo, lahko ste optimistični. Pazite le ob pogovoru glede nakupa, morda ne razumete vseh pogojev.

VODNAR – Ne zapletajte se v projekte, kjer je veliko nejasnosti, saj se bo na koncu le prebudila vaša čustvenost in ne boste dosegli ničesar, ker so trenutno planeti nekoliko napeti.

RIBI – Na čustvenem področju ste vse bolj zahtevni. Z nekom bosta končno našla skupni jezik. Vse skupaj se vam bo zdelo kot igra brez konca, vendar ste pri takih rečeh uspešni.