Astronapoved

Horoskop za petek, 24. marca

Danaja
24. 3. 2023, 05.40
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v ovnu, ob 19.42 preide v bika.

Profimedia
/

OVEN – Intenzivno delo vas bo navdihovalo, tako da ne boste čutili utrujenosti do popoldneva, ko bo Luna za kratek čas v prostem teku. Zvečer boste počivali.

BIK – Danes zvečer bo Luna prešla v vaše znamenje in občutili boste olajšanje. Močni Pluton prehaja v vašo karierno hišo in podprl vas bo pri ambicioznih načrtih.

DVOJČKA – Energije za delo vam ne bo primanjkovalo, zato izkoristile dan. Zvečer boste malo utrujeni, a prijetno druženje s prijateljem vas bo osrečilo.

RAK – Pričakovanja glede načrtovanja novih podvigov bodo velika in želje po prenovljenem bivališču tudi. Tokrat bodo vaše sanje imele realno osnovo.

LEV – Danes boste zadovoljni, saj vam bo partner ali prijatelj predlagal, kako preživeti svoje počitniške dni. Ppopoldne boste začeli načrtovali daljše potovanje.

DEVICA – Veliko boste analizirali svoj položaj in le deloma boste zadovoljni. Zvečer se boste pogovorili z nekom, ki je bolj sproščen kot vi, in sprostili se boste.

TEHTNICA – Malo boste nemirni, saj se ne počutite dobro. Vaše težave izvirajo iz nezadovoljstva z vašim položajem. Dobro bi bilo, da razmislite o spremembah.

ŠKORPIJON – Danes boste precej obremenjeni s svojimi pričakovanji do sorodnikov. Občutek imate, da vam določene zadeve uhajajo izpod nadzora.

STRELEC – Veseli boste prihoda pomladi v deželo, saj ste zadnje čase hrepeneli po toploti, ki jo prinašajo sončni žarki, ki vam odpirajo možnosti gibanja v naravi.

KOZOROG – Dobili boste kar nekaj ponudb, zato se boste začeli spraševati, kako to, da ste tako priljubljeni. Končno boste svoje delo lahko ovrednotili pošteno.

VODNAR – Danes dobite v svoje znamenje močnega Plutona, ki vam bo pomagal uresničiti cilje. Vaši bližnji bodo kmalu začutili, da ste postali bolj vztrajni.

RIBI – Vaša notranja moč se povečuje in zadnje čase opažate, da vas težko kdo spravi iz tira. Veste, kaj želite, in od tega ne odstopate ter se ne podrejate drugim.