Astronapoved

Horoskop za sredo, 22. marca

Danaja
22. 3. 2023, 05.42
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v ovnu.

Profimedia
/

OVEN – Danes boste lažje zadihali, spet se boste počutili dobro v svoji koži. Luna bo v vašem znamenju, vpliv na počutje pa ugoden. Zgovorni boste in ljubeznivi.

BIK – Luna v predhodnem znamenju ovna vas bo malo vznemirjala. Prijatelju ali prijateljici, katere mnenje izjemno cenite, boste predstavili svoje načrte.

DVOJČKA – Lažje boste zadihali, prijetna povezava med vladarjem vašega znamenja Merkurjem in Venero vas bo spodbujala in lažje boste vzpostavili stike.

RAK – V službi boste sodelavcem in nadrejenim navedli nekaj dejstev in vaš govor bo čustveno obarvan. Na koncu bodo sprejeli pripombe in vas še pohvalili.

LEV – Sonce in Luna v optimističnem ovnu vas bosta energetsko zelo spodbujala, tako da vam danes ne more spodleteti. Napredovali boste bolj, kot ste pričakovali.

DEVICA – Današnji dan boste najbolj uživali tisti, ki se boste udeležili kakšnega izobraževanja ali tečaja, saj boste prav hrepeneli po obnovitvi svojega znanja.

TEHTNICA – Srečni boste, saj vas bo partner podprl pri načrtih. Res se zadnje čase ne počutite najbolje, a kmalu boste napredovali in to vam bo dalo nov zagon.

ŠKORPIJON – V službi boste zadovoljni s potekom dogodkov, saj boste dobili priložnost, da se izkažete pri projektu, kjer boste lahko dokazali, da zmorete več.

STRELEC – Odlično se boste počutili in še zadovoljni boste, ker boste v službi dosegli preboj. Ponosni boste nase in končno boste nekomu priznali, da vam je všeč.

KOZOROG – Čeprav navadno v službi uživate, boste danes komaj čakali, da se vrnete domov, resnično dobro se boste počutili le v krogu svojih bližnjih.

VODNAR – Danes boste imeli prijeten pogovor s sodelavci in ugotovili boste, da razmišljajo podobno, le drug drugemu tega do zdaj niste povedali. Delo bo lepo steklo.

RIBI – Danes je čas, da se spočijete ter pri tem pozabite na slabo vest. Vsekakor si boste obnovili energijo in nato lažje opravili obveznosti, ki vas čakajo.