Astronapoved

Horoskop za četrtek, 23. marca

Andreja Novak
23. 3. 2023, 05.31
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v ovnu.

Profimedia
Zvezde so spregovorile.

OVEN – Želite rezultate, zato se boste vsega lotili sistematično. Če boste našli dovolj časa zase, se bo v vas razvil pravi občutek sreče. April vas želi res aktivirati za dobre stvari.

BIK – Srečni boste, če boste sprejeli, da ste ustvarjeni za obsežne, večje stvari in projekte ter da vas vse drugo dolgočasi, tako v poslu kot osebnem življenju. Osredotočite se.

DVOJČKA – Posvetite se konkretnim rezultatom in vse drugo ignorirajte. Čas je, da dobro poskrbite za svoje materialne dobrine, zato prenehajte bežati od te odgovornosti.

RAK – Pomembno je, da ste čim bolj sproščeni. Opustite cigarete ali druge slabe razvade, ki na vas vlečejo slabe energije. Današnji mlaj je idealen za nove začetke in srečo.

LEV – Lotili se boste obnove doma in iskali dobre ideje za temeljne spremembe vsega svojega življenja. Sledite dogajanju in prejeli boste vso potrebno podporo.

DEVICA – Spremembe v službi oziroma finančnih projektih vas bodo razveselile. Odločili se boste in drzno sodelovali pri vsem, kar vam bo usoda poslala na pot. Rezultati bodo dobri.

TEHTNICA – Ne boste se družili, temveč se boste raje držali zase in tako imeli pod nadzorom čas, ki bo še kako dragocen. To vam bo v zadovoljstvo in vas bo psihično prenovilo.

ŠKORPIJON – Naredite stvari po svoje, pa čeprav se boste morali izpostaviti. Stopite v ospredje in tako pridobite kredibilnost, ki jo potrebujete za načrtovane aktivnosti v prihodnje.

STRELEC – Ničesar ne podpisujte in ne prevzemajte nobene pošte ali stvari od drugih, saj vas lahko to spravi v težave. Danes poskrbite, da boste imeli dovolj miru, da začnete kaj na novo.

KOZOROG – Mlaj vam danes prinaša večje spremembe, zato sodelujte. Upor lahko samo negativno vpliva na vaše počutje. Zato prakticirajte umiritev in prisluhnite intuiciji.

VODNAR – Dosegli boste odlične rezultate, kar vas bo spodbudilo k dolgoročnemu delovanju.
Sreča bo izhajala iz vašega notranjega miru, tako boste tudi brez truda osrečili druge.

RIBI – Srečni boste, saj boste čutili, da ste stopili nazaj v življenje. Srečali boste stare prijatelje, ki vas bodo na novo osvojili. Z njihovo pomočjo boste dosegli preboj.