Astro

Dnevni horoskop za torek, 21. marca

Danaja
21. 3. 2023, 05.30
Deli članek:

Luna je v ribah, kaj to pomeni za vaše razpoloženje?

Profimedia
/

OVEN - Danes boste zopet zablesteli na družabnem parketu, saj boste duhoviti in zabavni, pokazali se boste v najboljši luči. Luna v vašem znamenju bo izboljšala počutje vsem, ki ste imeli težave.

BIK - Danes se Luna seli v znamenje ognjenega in strastnega Ovna. Luna bo prinesla manjši kupček sprememb, ki bodo nadvse dobrodošle. Odličen čas za sodelovanje s tujci in tujino.

DVOJČKA - Veseli boste priznanja, ki ga boste danes dobili v službi in bo potrdilo, da nadrejeni opazijo vaša prizadevanja in vas cenijo bolj ko ste si mislili.

RAK - Čas bo, da razmislite ali je vaša karierna pot res tista , ki vas, če že ne osrečuje, vsaj dela zadovoljnega. V resnici vam tega zadovoljstva manjka in verjetno bo čas, da razmislite o menjavi kariere.

LEV - Danes boste začutili povezanost z nekom, ki vas osrečuje že s svojo prisotnostjo in vas spodbuja, da boste motivirani za delo, saj boste želeli čimprej domov in preživeti prosti čas z ljubljeno osebo.

DEVICA - Danes bo precej napeto vzdušje v službi, saj boste morali rešiti določene zadeve, ki jih ne boste mogli prelagati na druge dni. Privoščite si dolg sprehod in videli boste, da uživate v večni in obnovljivi naravi.

TEHTNICA - Danes bo Luna prešla v nasprotno znamenje Ovna. Vsekakor boste imeli tendenco, da v neki zadevi trmasto zagovarjate svoja stališča in ne priznate, da ste naredili narobe.

ŠKORPIJON - Danes se boste mogli v službi precej potruditi, saj bo vzdušje precej napeto. Luna v vaši hiši vsakodnevnih obveznosti bo vplivala, da se bodo določeni nesporazumi, ki ste jih imeli, rešili.

STRELEC - Danes bo Luna že v ambicioznem Ovnu in vaši čustveni odnosi bodo precej napeti in dramatični. Vi ne boste imeli občutka, da ste naredili kaj narobe, čeprav se niste poglabljali v občutke drugih.

KOZOROG - Danes bo Luna prešla v znamenje Ovna, postali boste bolj prodorni in ambiciozni. Žal to vašim najbližjim ne bo všeč, saj se jim zdi, da ste veliko odsotni in bližnji želijo, da ste več doma.

VODNAR - Luna v Ovnu bo še poslabšala situacijo, zato bodite previdni v stikih s sodelavci, da ne zanetite prepira. Tudi na poti bodite pozorni, saj vaš nemir, lahko povzroči težave na cesti.

RIBI - Denarne skrbi so stalnica v vašem življenju in ko se vam razmere malo uredijo, vas zajame panika, saj imate občutek, da boste denar porabili za napačne stvari. Ne skrbite, zadeve se bodo uredile.