Napoved do 22. 1.

Tedenski horoskop: previdno, kajti ni vse zlato, kar se sveti

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
15. 1. 2023, 14.00
Posodobljeno: 15. 1. 2023, 14.34
Deli članek:

Dandanes smo pozabili na lepe manire, kot so pozdravljenje, lepe besede in opravičila. Vrednote se spreminjajo in sprejeti moramo tudi kaj novega in drugačnega. Svoboda nam daje možnost izbere, potrebujemo pa tudi nekaj omejitev, da se lahko pravilno postavimo zase.

Dreamstime
Kar smo, se nam vrne ...

Življenje nas uči, da ni dobro s prstom kazati na druge, česa nekdo ni naredil, ampak je bolje, da začnemo pri sebi in razmišljamo pozitivno. Seveda je vsak zase unikat in drugi ljudje imajo pomembno nalogo v našem življenju; prej ko to sprejmemo, lažje nam bo. Modro je, da ne razmišljamo negativno, kajti vesolje temelji na resnici, in kar smo, se nam vrne. Teden je v znamenju akcije in kovanja načrtov, a vseeno previdno, kajti ni vse zlato, kar se sveti.


Oven
Ljubezen: Pogovori vam bodo prinesli ravnovesje. Teden bo v znamenju poučnih namigov in dobrih iztočnic za osebno rast. Ogledalca bodo posebno pestra v sredo in četrtek. Venera vam bo podarila tudi nekaj osebne svobode in pozitivnih premikov na bolje.
Denar: Obiskala vas bo vila sreče, vaše odločitve bodo drzne, a kljub vsemu bodite previdni. V službi boste blesteli, prejeli boste pozitivne novice in dobili neko raziskovalno nalogo. Pozitivne misli vas bodo polepšale in bodo pot do lastne resnice.
Zdravje: Kljub številnim obveznostim si boste morali vzeti čas zase. Odprla se vam bodo nova razpotja v duhovnosti in vaša vrednota bo ognjevito srce. Tako boste sledili sebi, ustvarjalnost pa bo prinesla notranje ravnovesje.

Bik
Ljubezen: Če ste že dlje v odnosu, si boste postavili nekaj pravil in jih kasneje porušili. Srčni izvoljenec vam bo sledil pod pogojem, da boste povezovalni in srčni. V petek in soboto bo v ospredju trma. Na drugi strani se boste znali veselili drobnih trenutkov napredka.
Denar: Merkur vam bo naklonjen in vam bo ves teden dajal podporo in nove ideje. Daleč v ospredju bo potreba po varnosti in zadeve se bodo odvijale po pričakovanjih. Odgovornost vam bo prišla prav na delovnem mestu, kjer boste do konca tedna morali povedati svoje mnenje.
Zdravje: Popaziti boste morali na predel nog in si privoščiti kakšno masažo. Sledite svojim občutkom. Vzemite si čas za izrazno umetnost in delajte tisto, kar čutite, da vam je v oporo.

Dvojčka
Ljubezen: Besede vam bodo prinesle ravnovesje. Osnova za napredek bo opazovanje in prilagajanje se vam bo obrestovalo. Zvezde vam napovedujejo magnetične preobrate na bolje, vendar bo treba sprejeti nekaj modrih odločitev.
Denar: Rdeča nit bodo prilagajanja in narediti boste morali bilanco v vašo korist. Mars vam lahko podari drznost in nekaj rešitev, ki vam bodo v ponos. Po drugi strani se boste morali na delovnem mestu pogovoriti, da boste dosegli plodno sodelovanje.
Zdravje: V sredo se boste znali razvajati in to se vam bo obrestovalo pri počutju. Razrešili boste nekaj iz preteklosti in se veselili novih dogodivščin. Zapisujte si svoje občutke in pri tem uporabite različne barvice, tako boste naredili osebno analizo.

Rak
Ljubezen: Poiskali boste varno zavetje in začeli pogovore. Srčni izvoljenec vam bo ponudil podporo, vendar pa se bosta šla igrico vroče in hladno. Zvezde vam bodo naklonjene konec tedna, ko boste našli moč in posledično sledili ljubezni.
Denar: Na tem področju vas bo spremljala sreča in sledili bodo preobrati na bolje. To je čas odgovornosti, izvedeli boste pozitivne novice. Odločitve, sprejete v tem tednu, morajo biti preudarne, dobro bo prebrati drobni tisk. Počasi se daleč pride.
Zdravje: Podporo vam bo ponudil Neptun in poglobili se boste v zakonitosti duhovnosti in intuicije. Pogovori bodo za vas poučni. Srčnost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja, toda bodite tudi preudarni in si postavite pravila.

Lev
Ljubezen: Svoje mnenje boste poskušali povedati na odločen način, toda delati bo treba na odnosu. Življenje prinaša več ravnovesja in dobrih iztočnic za osebno rast. Venera vam bo podarila tudi nekaj magnetične energije in tako boste našli srečo v svojem srcu.
Denar: Uspehi se bodo vrstili in blizu vam bo Uran, ki bo prinesel preobrate in ugodnosti na osebni ravni. Dogovori se bodo nadaljevali in to bo prineslo ravnovesje na delovnem mestu. Rdeča nit tedna bo sodelovanje, toda morali se boste zavedati, da ne bo vse po vaše.
Zdravje: Spremljala vas bo tiha sreča in zadeve se bodo odvijale pozitivno. Kljub vsemu si boste morali vzeti čas zase in narediti korak naprej. Vrednote se bodo spremenile, kar vam bo prineslo nekaj dobrih izhodišč. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

Devica
Ljubezen: Naredili boste kar nekaj v smeri sodelovanja in raziskovanja. Informacije, ki bodo v tem tednu prišle do vas, bodo harmonične in pozitivne. Iz preteklosti boste znali izluščiti neko modrost in tako boste dosegli tudi ugodne preobrate.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti, vendar pa retrogradni Merkur kliče po previdnosti. S svojimi nasveti boste blesteli do srede, učinkovitost pa se bo izkazala do petka. Denarno ne bo nihanja, res pa je, da bo treba presoditi, kaj je pomembno in kaj ste prerasli.
Zdravje: Če boste svoje občutke zapisovali, se boste lahko znebili nekega bremena. Pozitivne misli vam bodo v pomoč, seveda pa boste v tem tednu imeli mnogo obveznosti in delovnih nalog. Sprehodi vam bodo prinesli dodatno motivacijo in ravnovesje.

Tehtnica
Ljubezen: Dovolili si boste povedati svoje mnenje in iskali boste ravnovesje. Srčni izvoljenec vam bo ponudil ogledalo in pogovori bodo balzam za dušo. Sledite svojemu srcu in okrepite intuicijo. Barva tedna za ženske je rožnata, za moške svetlo zelena.
Denar: Premiki se bodo nadaljevali in bodo zelo poučni, znali boste najti tudi ravnovesje. Sledil bo tudi čas za uživanje. Pri nakupovanju si boste morali postaviti meje, kajti retrogradni Merkur vas lahko malo zavaja. Koristne učinke bo imelo pisanje občutkov.
Zdravje: Poiskati boste morali ravnovesje. S pomočjo izkušenj iz preteklosti boste dosegli ugodne premike na bolje. Zaradi Merkurja boste morda malo nemirni, to boste do konca tedna spremenili v nekaj kreativnega.

Škorpijon
Ljubezen: Spremljala vas bo močna želja po ravnovesju in to boste tudi dosegli. Pridobili boste podporo Saturna, ki vam bo dal določene možnosti za napredek. Navdih boste črpali iz sebe in tako uvideli, kaj morate še spremeniti. Naj vas vodijo preudarne besede.
Denar: Pozitivne misli vam bodo prinesle spodbudne informacije in določen napredek. Zadeve se bodo obrnile pozitivno, imeli boste tudi nekaj dobrih izhodišč za osebni napredek. Določiti si boste morali nova pravila igre, kar se vam bo obrestovalo že konec tedna.
Zdravje: Odločitve, sprejete v tem tednu, bodo preudarne in pomembno bo, da boste delali na odpuščanju ter da boste sprejeli nekaj nasvetov za boljše počutje. Sprostila vas bo glasba in pozitivne misli vam bodo prinesle osebni napredek.

Strelec
Ljubezen: Odlikovala vas bo srčnost in to se vam bo obrestovalo v odnosu. Pokukali boste v svet mistike in spoznali, kako doseči ravnovesje. Seveda boste besedno dinamični in srčni izvoljenec vam bo predstavil kar nekaj priložnosti za boljši odnos. Počasi se daleč pride.
Denar: Pridobili boste zanimive informacije in z njihovo pomočjo znali narediti korak naprej. Slediti boste morali načrtom, prilagajanja na delovnem mestu bodo spodbudna. Če boste pozitivni in optimistični, vam bodo sodelovanja kot nagrada.
Zdravje: V počutju bo nekaj nihanja in pomembno bo, da boste znali slediti sebi in najti ravnovesje. Odločitve, sprejete do srede, se bodo lahko malo spremenile. Retrogradni Merkur vam bo pomagal do nekaj trdnih sklepov in osebne analize.

Kozorog
Ljubezen: Venera vam bo podarila nekaj dobrih izhodišč za romantiko. Naredili boste načrt in sledili preobratom v partnerskem odnosu. Kljub vsemu boste morali v razpravo vključiti srčnega izvoljenca, kar bo zelo poučno. Samske čakajo pozitivne spremembe.
Denar: Glede denarja se boste morali sprostiti, in življenje vam bo ponudilo neko ravnovesje. Okrepila se vam bo samozavest, poglobili se boste v paleto informacij in dokončali nekaj iz preteklosti. Dobro bi bilo, da dvakrat preberete drobni tisk.
Zdravje: Rdeča barva vam bo pomagala do dobrega počutja. Če vam ne ustreza, vzemite pisalo v tej barvi. Sprostili se boste ob čaju in zadeve se bodo pozitivno razrešile. Polepšali in sprostili vas bodo malenkosti ter sprehodi ob reki.

Vodnar
Ljubezen: Največ boste naredili, če boste stremeli k napredku in našli določeno zaupanje. Delati boste morali na odnosu in brezpogojni ljubezni. Povezovalna dneva bosta sreda in četrtek, ko boste našli dodatno motivacijo za pogovore.
Denar: Venera bo podprla preobrate, ki bodo pozitivno vplivali na vaše odločitve. Seveda izzivov ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati, vaši nasveti bodo dragoceni. Na delovnem mestu boste imeli dobre ideje in plodne zamisli.
Zdravje: Kocke usode se bodo obrnile v vašo korist in plemenitost se bo izkazala skozi odnose. Preverite, kaj boste morali še spremeniti na poti do boljšega počutja. Koristno bo, da si boste zapisovali svoje občutke in sledili lastnim sanjam.

Ribi
Ljubezen: Romantična energija vam bo dala moč in dodatno motivacijo. Z besedami boste očarali srčnega izvoljenca in pridobili tudi navdih. Po drugi strani boste nekoliko bolj občutljivi, a dojemljivi, sledite svojim občutkom.
Denar: Zaradi retrogradnega Merkurja nekaj previdnosti ne bo odveč. Postavljanje meja bo nadvse koristno, kajti tako uvidite, kaj morate spremeniti in kaj sprejeti. Barva, ki vas bo podprla, je peščeno rumena in pomembno bo, da boste primerno izrazili svoje mnenje.
Zdravje: Teden, v katerem boste znali reči bobu bob. Vaše misli bodo usmerjene v nekaj pozitivnega in tako lahko poglobite svoje znanje in zavedanje. Vzeti si boste morali čas zase, se sprostiti ob dobri glasbi ali pogovoru. Blesteli boste tudi pri pisanju občutkov.