astronapoved

Horoskop za soboto, 14. januarja

Danaja
14. 1. 2023, 06.45
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v tehtnici.

Pixabay
Kaj danes pravi vaš horoskop?

OVEN – Mars, vladar vašega znamenja, se je obrnil v direktno smer, a danes še ne načrtujte ničesar novega, saj boste naleteli na ovire in zastoje.

BIK – Luna bo jutri dovršena v obliki zadnjega krajca v znamenju rahločutne tehtnice, kar vas bo spodbujalo, da iščete nove povezave. Sodelavci bodo veseli vaše pobude.

DVOJČEK – Začetek novega leta je bil za vas nekakšna prelomnica in prepričani ste, da bi se velika pričakovanja morala uresničiti. Danes boste doživljali ravno nasprotno od tega.

RAK – Vladarica vašega znamenja Luna bo danes potovala prek tehtnice in jutri dopolnila zadnji krajec. Vaše misli in dejanja bodo tako še intenzivneje usmerjene v dom.

LEV – Danes boste precej dobre volje, vaše razpoloženje bo dvigoval vpliv Lune v znamenju tehtnice. Drugi bodo vztrajali pri mnenju, da ni razloga za veselje.

DEVICA – Danes bo aktivirano vaše področje financ, zato se boste seveda osredotočili nanje. Začeli boste uresničevati novoletne zaobljube o varčevanju.

TEHTNICA – Luna bo danes v vašem znamenju, in ker bo jutri prešla v fazo zadnjega krajca, boste začutili potrebo, da razčistite odnose z osebami, ki nenadoma spreminjajo svoje stališče.

ŠKORPIJON – Jutri bo nastopil zadnji lunin krajec in precej boste napeti. Samski boste občutili močno bolečino, ki je nastala ob razhodu z osebo, ki ste jo nekoč zelo cenili.

STRELEC – Današnja sobota bo družabna, saj se boste odločili, da boste voščili tudi tistim, ki ste jim pozabili čestitati ob prehodu v novo leto. Res boste uživali v družbi prijateljev.

KOZOROG – Danes boste morali opraviti tisoč in eno stvar, in čeprav vam bo zaradi jutrišnje lunine mene, ki bo oblikovala zadnji krajec, težje kot običajno, boste dokončali naloge.

VODNAR – Luna v družabni tehtnici bo vzbujala željo po stikih s tujci in tujino. Intenzivno boste iskali povezave in stike na spletu. Sicer pa boste zadovoljni z doseženim.

RIBI – Danes bo Luna prehajala družabno znamenje tehtnice, čas bo idealen za regeneracijo telesa. Jutrišnji zadnji krajec vas bo spodbudil, da se postavite zase.