Ne oproščajo vsi

Še zdaleč ni vseeno, koga prevarate!

Neja Kralj
11. 1. 2023, 13.24
Posodobljeno: 11. 1. 2023, 15.13
Deli članek:

Varanje v partnerskem odnosu obstaja od nekdaj in tudi dandanes je zelo pogosta praksa – tako med mladimi kot starejšimi.

Profimedia
Odnos do prevare je v veliki meri odvisen od nebesnega znaka, v katerem je prevarani rojen.

A znano je, da še tako prefrigana prevara pride enkrat na dan, in takrat pokaže vse svoje odtenke.
Marsikatera ljubezenska zveza se konča že zaradi enega skoka čez plot, včasih pa prevara le odpre vprašanja, kaj je v zakonu narobe. In če zakonca na vprašanja pošteno odgovorita, je prevara celo zaslužna za to, da zakon postane trdnejši.
Nadaljevanje zgodbe po prevari je v veliki meri odvisno od tega, v katerih nebesnih znamenjih sta partnerja rojena.
Katera nebesna znamenja so torej varanje zmožna odpustiti in katera ga ne bodo odpustila nikoli?

Oven
Če boste prevarali ovna, bo pobesnel in kričal. Ne zna in noče odpuščati, zato bo zveze najbrž konec. A ne nenadoma ... Oven se bo ohlajal počasi, a zagotovo.

Bik
Bik bo potreboval kar nekaj časa, da bo premlel, kaj se je zgodilo. Nato pa bo pobesnel in partnerja ozmerjal. Mogoče je, da bo zvezo jezen zapustil. A ko bo o tem premislil, se bo morda tudi vrnil in poskusil znova.

Dvojčka
Sprva sploh ne bo verjel, da se je to zgodilo. Ko bo ugotovil, da je zares prevaran, bo histeričen. Njegova jeza bo kratkotrajna, partnerju bo oprostil in mu ponudil priložnost za nov začetek.

Rak
Prevara bo pri njem pustila velik pečat. Nikoli več ne bo povsem zaupal svojemu partnerju, a bo zaradi družine storil vse, da ohrani zvezo.

Lev
Lev bo zelo užaljen. Skrbelo ga bo tudi, kako to vidijo drugi ljudje. Partnerju ne bo nikoli več zaupal. Zvezo z njim je po prevari najbolje končati.

Devica
Devica bo prevaro sprejela premišljeno. Takoj bo najela odvetnika, poskrbela za svoje premoženje in svoj mir. Ustvarila si bo novo življenje, brez partnerja, ki jo je prevaral.

Tehtnica
Tehtnica bo poskušala ugotoviti, zakaj se je varanje sploh zgodilo, in zgladiti nesoglasja. Zna odpuščati, in četudi ni več ljubezni, bo poskušala vztrajati v razmerju.

Škorpijon
Škorpijon bo takoj želel vedeti, kdo je oseba, s katero ste ga prevarali. V istem trenutku pa bo naredil križ čez partnerja, ljubezen se bo v hipu ohladila. Vseeno mu je, če ste z njim poročeni ali imate otroke. Varanja ne odpušča.

Strelec
To znamenje bo poskušalo razumeti, zakaj se je to zgodilo. Ne bo takoj razmišljal o koncu razmerja, s partnerjem se bo pogovoril in poskušal ugotoviti, kako bi to rešila skupaj.

Kozorog
Vse prenese, varanja pa ne. Ne bo ga zanimalo, zakaj se je to zgodilo, partnerja bo takoj zapustil. In še ko boste na vse skupaj želeli pozabiti, bo poskrbel, da ne bo tako. Ves čas vas bo opominjal, kaj ste storili.

Vodnar
Vodnar bo varanje prenesel zelo dobro. Morda bo krivil tudi sebe, ker mu svobodna zveza pogosto ustreza.

Ribi
Riba je na svojega partnerja tako navezana, da se bo slepila, češ saj se v resnici ni zgodilo tako. Ko bo predstavnik rib dojel, kaj se je zgodilo, bo depresiven, jezen, a partnerja ne bo zapustil.