Astro

Horoskop za petek, 13. januarja

Danaja
13. 1. 2023, 05.42
Deli članek:

Le kaj bo srečnega v horoskopu na petek trinajstega?

Profimedia
Bo danes vaš srečen dan?

OVEN – Luna bo danes v znamenju povezovalne tehtnice z lepimi aspekti in zadovoljni boste s službenimi dosežki. Partnerjeva pričakovanja bodo velika. Če vam pot prekriža črn oven, trikrat pljunite čez ramo.

BIK – Danes se bodo energije malo umirile, kar bikom prav gotovo ustreza. Veselili se boste prihajajočega vikenda in delali načrte zanj. Črnega bika ne boste srečali, mogoče ga boste slišali, kako rjove v jutro.

DVOJČKA – Danes boste pošteno zgrabili za delo, saj vas čaka precej obveznosti, ki so se nakopičile, saj ste v preteklem obdobju bolj počivali.

RAK – Danes bo Luna prehajala zračno tehtnico, ko boste v glavnem urejali zadeve, povezane z domom in sorodniki. Popoldne se boste posvetili sebi.

LEV – Dokaj umirjene energije, ki jih bo danes obvladovala Luna v tehtnici, bodo pomagale, da se boste lotevali ustvarjalnih projektov. Uspešni boste.

DEVICA – Danes boste v službi delovali skupaj s sodelavci kot usklajena ekipa in prav vi boste tisti, ki boste vse organizirali in vodili. Vzdušje bo prijetno.

TEHTNICA – Luna bo v vašem znamenju, in ker bo v lepih povezavah, bo petek izjemno umirjen. Bogatili ga bodo prijetni odnosi z drugimi in veliko boste dosegli.

ŠKORPIJON – Danes bo Luna prestopila v predhodno znamenje tehtnice, vi pa boste precej bolj čustveni kot običajno. Partnerju boste pokazali, koliko vam pomeni.

STRELEC – Danes se boste začeli zavedati svoje moči in bolj energično šli proti zastavljenim ciljem. Popoldne boste na moč sproščeno uživali v rekreaciji.

KOZOROG – Danes bo Luna prehajala znamenje uravnotežene in družabne tehtnice. Tudi vi boste razpoloženi in se zvečer z veseljem udeležili družabnega srečanja.

VODNAR – Danes bo Luna v zračni tehtnici in pri delu boste produktivni ter polni zamisli. Popoldne vas optimizem in pripravljenost, da najdete nove poti, ne bosta zapustila.

RIBI – Razen občasnih vznemirjen, ki bodo poskrbela, da boste občutili nemir, boste danes resnično uživali in boste bolj odprti za nove podvige.