Astronapoved

Horoskop za sredo, 11. januarja

Danaja
11. 1. 2023, 05.45
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v devici.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Danes bo na nebu kar nekaj težjih vplivov, ko se bo v znamenju device dovršil napet aspekt z Marsom. Prividnost ne bo odveč, tako v komunikaciji kot v prometu.

BIK – Danes boste pod vplivom Lune, ki bo v vam sorodnem znamenju analitične in delu predane device. Postorili boste marsikaj, pri tem boste mirni in preudarni.

DVOJČKA – Pred vami je dinamičen dan, ki vam bo nudil obilico priložnosti, da se uveljavite in napredujete. Kljub temu bodite previdni, saj je vladar vašega znamenja Merkur retrograden.

RAK – Luna v devici bo danes vplivala na vaše odnose s sodelavci, krivdo za svoje napake bodo hoteli prevaliti na vas. Dokazali jim boste nasprotno: da ste jih že nekaj časa opozarjali na nedoslednost.

LEV – Danes boste urejali in razporejali svoje finance. Zadnje čase se dogovarjate o razdelitvi družinskega imetja, poleg tega iščete vire za nove investicije. Predvsem vas zanimajo nepremičnine.

DEVICA – Luna v vašem znamenju vas bo danes ščitila. Po težkih preizkušnjah, ki ste jih zadnje čase doživljali v službi, prihaja mirnejše obdobje, a pravega uspeha še ne bo.

TEHTNICA – Precej slabe volje boste, saj bo današnji dan nakazal precej napetosti tako na delovnem mestu kot doma. Imeli boste obilico obveznosti, ki jih boste morali opraviti sami.

ŠKORPIJON – Neskladja s partnerjem bodo danes velika, zato boste več časa posvečali svojim prijateljem, oni pa vam bodo vračali pozornost s podporo vašim projektom.

STRELEC – Luna v znamenju device bo danes poskrbela, da boste vso energijo usmerjali v posel. Tisti, ki še drgnete šolske klopi, pa boste pri učenju zbrani in naredili boste še več od pričakovanj.

KOZOROG – Danes vam položaj planetov na nebu ne bo naklonjen. Merkur, planet komunikacije, ki na videz potuje po svoji poti nazaj, bo precej zmedel vaše delovanje.

VODNAR – Zjutraj boste v službi že kmalu občutili veliko napetost, saj se bodo dogodki vrstili izjemno hitro. Luna v devici bo zahtevala od vas zbrano in natančno opravljanje dela.

RIBI – Luna v analitični devici vas bo silila k razmišljanju o partnerskih odnosih. Analizirali boste svojo preteklost in iskali vzroke za propadle zveze ter jih primerjali s sedanjim stanjem. ***null***