Astronapoved

Horoskop za torek, 10. januarja

Danaja
10. 1. 2023, 05.40
Posodobljeno: 28. 11. 2023, 09.46
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v levu, ob 16.15 preide v devico.

revija zvezde
Fotografija je simbolična.

OVEN – Med službenim časom boste želeli povedati, kaj vas moti. Počakajte raje na konec meseca, dosegli boste več.

BIK – Današnje dopoldne boste imeli občutek, da vas nihče ne razume. Pozneje bo počutje boljše in boste uživali v hobiju.

DVOJČKA – Danes boste komaj čakali, da zaključite službene obveznosti. Popoldne boste poklicali stare prijatelje in znance ter poklepetali.

RAK – Čustvene napetosti v vas bodo popustile, saj boste spoznali, da več dosežete z mirno odločenostjo kot z impulzivnimi izbruhi.

LEV – Zadovoljni boste, saj vam bo uspelo narediti preboj pri nekem projektu in boste končno lahko načrtovali zaključek.

DEVICA – Dopoldne boste precej zmedeni, Merkur še vedno potuje po nebu nazaj in vaša komunikacija šepa.

TEHTNICA – Danes boste zadovoljni z doseženim, saj se bo zdelo, kot da ste uspeli dokazati svoj prav. Mogoče je, da je zavladalo zatišje.

ŠKORPIJON – V ljubezenskih zvezah bo danes precej zmede, zato bo bolje, da razčiščevanje počaka na poznejše dni.

STRELEC – Malo bolj boste sproščeni v službi, kar bodo opazili vaši sodelavci in vam pokazali, da tudi oni mislijo na vas.

KOZOROG – Občutek imate, da se vaši načrti prepočasi uresničujejo. Ne obupujte, kmalu bo bolje in boste lahko naredili vse.

VODNAR – Veliko željo boste imeli, da nekam odpotujete, in res boste veseli, ko boste dobili priložnost, da se želja uresniči.

RIBI – Potrebovali boste veliko pozornosti, ki jo boste težko dobili. Partner bo od vas veliko pričakoval, a malo ponujal.