Astronapoved

Horoskop za soboto, 7. januarja

Danaja
7. 1. 2023, 07.27
Posodobljeno: 7. 1. 2023, 07.28
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Sobota bo pod vplivom polne lune v znamenju raka obarvana družinsko in namenjena resnično počitku v udobju svojega doma. Počutje bo odlično.

BIK – Danes je nastopil ščip v znamenju raka, napetost bo malo popustila in tudi vi boste začeli razmišljati, kako izboljšati odnose s prijatelji.

DVOJČKA – Po današnjem ščipu se boste malo umirili in bolj zrelo pogledali na stanje svojih financ. Malo ste pač pretiravali pri novoletnih nakupih.

RAK – Današnja polna luna v vašem znamenju vam kaže, da boste morali malo bolj odločno zastaviti svoje cilje. Ne boste se obremenjevali s skrbmi.

LEV – Danes bo polna luna prehajala znamenje vodnega raka. Malo se boste umirili, poskrbeli za mirno vzdušje doma, a tudi vi boste hrepeneli po več.

DEVICA – Luna bo potovala prek raka in v prostih trenutkih boste morali pošteno poprijeti za službene obveznosti, saj ste bili obremenjeni s težavami doma.

TEHTNICA – Danes bo Luna prehajala vodno in sočutno znamenje raka. Spet boste začutili pravo povezanost s tistimi, ki jih imate najraje, in se veselili prostega dne.

ŠKORPIJON – Danes bo Luna potovala prek vodnega raka, čas bo za počitek in relaksacijo. Morda bi zavili do bližnjega pokritega bazena ali kakšnih toplic.

STRELEC – Današnja polna luna vam govori, da morate spretnosti in priljubljenost nadgraditi ne samo v službi, temveč tudi sebi dokazati, kaj vse zmorete.

KOZOROG – V soboto bo Luna potovala prek raka in tudi vam bodo zavore popustile. Privoščili si boste malo odklopa in veseljačenja, za kar je že čas.

VODNAR – Polna luna bo prehajala znamenje družinskega raka, kar bo v vas še spodbudilo skrb za druge. To boste uresničili skozi pomoč pri hišnih opravilih.

RIBI – Polna luna bo potovala prek znamenja vodnega raka in tudi vi boste začutili, da se morate končno spočiti, saj ste zadnje čase zelo veliko delali.