Astronapoved

Horoskop za petek, 6. januarja

Danaja
6. 1. 2023, 05.44
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Luna v znamenju raka bo zmehčala vaše obnašanje. Veliko se boste pogovarjali o odnosih, poslušali boste druge in jim tudi svetovali. Vztrajali boste na svoji poti.

BIK – Danes boste uživali v druženju z mlajšimi osebami, ki so ustvarjalne, in tudi v vas se bo prebudila ustvarjalna žilica, ki jo boste izražali med prenavljanjem doma.

DVOJČKA – Razmislili boste, kaj lahko storite zase. Posvečali se boste rekreaciji, saj se zavedate, da bo le dobra telesna pripravljenost obvarovala vaše zdravje.

RAK – Končno lahko pričakujete izboljšanje finančnega stanja in prilive, ki vam bodo omogočili, da si privoščite nakup dragocenega predmeta, ki si ga že dolgo želite.

LEV – Popoldne boste preživeli športno, saj boste čutili, da vam le priljubljeni šport daje energijo, ki jo potrebujete za uspešno življenje. V službi boste naredili veliko.

DEVICA – V petek boste bolj sproščeni in samski boste opazili, da vas nekdo opazuje na drugačen način, kot ste bili navajeni, in vam pošilja signale, ki veliko pomenijo.

TEHTNICA – Čustveno neravnovesje se bo umirilo in počasi boste spoznavali, da boste morali malce spremeniti svoje obnašanje. Čas bo primeren za akcijo.

ŠKORPIJON – Danes boste precej odločni. Prodorni boste in tekmovalni, zato boste zlahka prizadeli nekoga, ki vam je do zdaj zaupal. Pazite, da vam ne bo kasneje žal.

STRELEC – V ljubezni boste doživljali preporod, saj vas bo privrženost vašega partnerja spodbujala k večjemu zadovoljstvu z življenjem, zato boste tudi vi pokazali več volje.

KOZOROG – Delovnik boste doživljali precej stresno in ostalo vam bo malo energije. Kljub temu bodo tudi člani družine zahtevali od vas veliko pozornosti.

VODNAR – Nesporazumi bodo danes dosegli vrhunec, saj bi pod vplivom Lune v občutljivem raku lahko izrekli marsikaj. Obenem boste občutljivi na kritiko drugih.

RIBI – Kadar je Luna v vam sorodnem vodnem raku, se nikoli ne ve, kam bodo zaplula vaša čustva. Danes bo plovba prijetna in druženje s prijatelji vam bo godilo.