Astronapoved

Horoskop za sredo, 4. januarja

Danaja
4. 1. 2023, 05.41
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Sredo bo zaznamovala prijetna povezava med Venero in Jupitrom. Pod vplivom Lune v dvojčkih boste radovedni in klepetavi. Dobre volje boste in optimistični.

BIK – Luna v sosednjih dvojčkih bo pospešila vaša prizadevanja na področju financ. Vaša priljubljenost med prijatelji bo velika. Lahko tudi računate na njihovo pomoč.

DVOJČKA – Pod vplivom Lune v vašem znamenju bo sreda prijetna in sproščena. Osrečite še vam drago osebo, na poseben način ji izpovejte čustva, pa bosta srečna oba.

RAK – Vse posle, povezane s tujino in širjenjem obzorij, boste danes uspešno razvijali in dopolnjevali. Bolj sproščeni boste tudi v izražanju čustev.

LEV – Danes boste polni energije in ustvarjalnega naboja. Luna v znamenju dvojčkov bo v vaše življenje privabila cel kup znancev, s katerimi boste poklepetali.

DEVICA – Želeli boste izpeljati kar nekaj projektov. Luna v dvojčkih bo večala vašo ambicioznost. Po praznikih boste hoteli narediti še več, da bi lahko nato uživali zasluženo.

TEHTNICA – Danes bo Luna v znamenju sorodnih dvojčkov. Zaljubljeni boste v devetih nebesih, saj je Venera v vodnarju, ki bo vašemu razmerju dajal nek višji pomen.

ŠKORPIJON – Ker je Luna v dvojčkih, bo tudi vam postalo jasno, da morate v življenju marsikaj spremeniti, če želite boljše rezultate. Bodite iskreni do sebe.

STRELEC – Dobri odnosi med člani družine bodo za vas čedalje pomembnejši. Imeli boste priložnost pokazati, koliko vam pomenijo urejeni in stabilni odnosi.

KOZOROG – Danes boste lahko v službi pokazali svoje sposobnosti, še posebno močni boste v dogovorih. Vztrajali boste pri svojem in zavistneži bodo morali popustiti.

VODNAR – Venera v vašem znamenju bo v povezavi z Jupitrom, kar bo spodbudilo vašo željo po uživanju življenja. Počutili se boste dobro in vleklo vas bo ven, v naravo.

RIBI – Blesteli boste v službi in doma, saj bodo vsi iskali vašo oporo, vi pa jo boste z veseljem nudili. Le kaj je za vas lepšega, kot da vas vsi potrebujejo in podpirajo.