Poti do obilja

Če boste v denarju videli nekaj lepega in se ga veselili ...

Mateja Cvetko, jasnovidka in terapevtka
2. 1. 2023, 16.50
Posodobljeno: 2. 1. 2023, 22.04
Deli članek:

Obilje vsega lepega si najpogosteje privoščimo ob osebnih praznikih, prelomnicah v življenju in seveda ob vstopu v novo leto, kar se nam je ravnokar zgodilo. A kako do obilja?

Profimedia
Ob besedi obilje večina seveda najprej pomisli na finančno obilje.

Tokrat bomo pogledali, kako do obilja na finančnem področju.
Finance vam dajo občutek varnosti, lastne vrednosti. Najprej poglejte pri sebi, koliko lahko sprejmete zase, kaj se zgodi z denarjem, ki ga dobite nepričakovano. Ga daste takoj naprej za druge, za otroke ali s hvaležnostjo kupite nekaj lepega zase? Kako razmišljate o denarju? Je to nekaj lepega, kar vas razveseli?

ZMANJŠAN PRITOK
Če ves čas razmišljate o računih, ki jih je treba plačati, če s strahom odpirate položnice oziroma se z denarjem ne želite ukvarjati, vam je to v breme, to ne bo okrepilo pritoka, ampak ga bo zmanjšalo. Namesto da bi prišlo več denarja, bo prišlo več položnic. Če pa boste v okolici začeli opažati, koliko vsega je na voljo, koliko obilja vam daje narava, da ste del tega, se bo pretok sprostil, denar bo začel teči k vam.
Naj opozorim še na nevarnost: skromnost, ki je včasih veljala za vrlino, vam zapre veliko vrat. Misli ali besede, kot so »saj ni potrebno, bom počakala«, nižajo vašo vrednost. Tudi postavitev realne cene vašega dela je nujna. Koliko časa ste vložili v delo, koliko denarja želite za svoj čas in energijo? To si zaslužite, to je vaše.

REŠITVE
Ko se zares odprete in stoodstotno potrudite, pride ta energija nazaj – v obliki denarja, materialnih dobrin. Ko boste zares začutili svojo lastno vrednost, jo boste lahko tudi izrazili.
Korenska čakra
Da lahko to storite, morate okrepiti svoje spodnje čakre, ključna pri tem je korenska. Če je vaša korenska čakra odprta, pretočna, ste prizemljeni, realni, ideje z lahkoto realizirate. Tudi fizično imate dovolj energije za aktivnosti, ki so potrebne za izvedbo projekta. Da je z vašo prvo čakro vse tako, kot mora biti, boste vedeli po tem, da bo vse teklo kot po maslu.
Energija mame
Z energijo obilja je povezana tudi mama. Ko lahko sprejmemo njeno podporo, uredimo odnos z njo, se z njo dobro razumemo, energija med vama steče. Šele ko spustite morebitne zamere, ki jih gojite do mame, se pretok sprosti. Kot majhen otrok se stisnite k njej in ji dovolite, da vas objame ter vam s tem preda vse, kar še nosi za vas. Ko si boste dovolili vzeti od mame, boste znali sprejeti vse obilje sveta.
Točka obilja
Če ste vse zgoraj našteto že naredili, pa obilje še vedno ne teče, kot bi moralo, poglejte v stanovanju ali hiši, kaj imate na področju jugovzhoda. To področje je povezano z obiljem – če imate tam veliko krame, stvari, ki jih ne uporabljate več, pa jih hranite za vsak slučaj, s tem sporočate vesolju, energijam, da ne zaupate, da pride dovolj za vas. V ta predel doma postavite nekaj lepega, kar vam predstavlja obilje; lahko je to lepa roža, ki cveti, ali tolstica, rdeč prt, slika vode, ki teče … Vse to bo obilje podprlo, aktiviralo.