Astronapoved

Horoskop za petek, 29. decembra

Danaja
30. 12. 2022, 05.47
Posodobljeno: 30. 12. 2022, 10.14
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v ovnu.

Profimedia
/

OVEN – Vsaj en dejavnik boste morali spremeniti, sicer lahko pričakujete precejšen kaos. Pazite na osebo, ki vam želi podtakniti nekaj slabega.

BIK – Nekdo vam bo pokazal, da ne namerava odnehati. Ostane vam le, da počakate. To pa nikakor ne pomeni, da bi ga lahko začeli izzivati. Ne ujemite se v past.

DVOJČKA – Partner ali prijatelj vam bo priredil nekaj novega, zato boste o vsem začeli razmišljati na drugačen način. Vsekakor pazite, kaj boste povedali.

RAK – Odpravite se na krajše potovanje, uživali boste v vožnji, še preden pridete na cilj. Tako boste celo nekoliko pozabili na naporne obveznosti, ki se obetajo.

LEV – Spet vas preveč obremenjuje delo, na vsakem koraku se zatika. Ne morete se dogovoriti z ljudmi, ki od vas zahtevajo praktično nemogoče.

DEVICA – Posvetili se boste določenim delovnim opravkom ali pa bo nekaj več pogovorov o morebitnih sodelovanjih. Luna v ognjenem ovnu vas podpira.

TEHTNICA – Vezani boste več časa posvetili družini in družinskim obveznostim, delo vas ne bo kaj dosti zanimalo. Vzeli si boste čas zase in preprosto uživali.

ŠKORPIJON – Nekaj vas moti pri določenih osebah, a si tega ne morete ali nočete razložiti. Pazite, da ne bi prehitro izgubili potrpežljivosti.

STRELEC – Polni boste optimizma, spretni tudi pri nenavadnih srečanjih. To so po navadi situacije, v katerih ne najdete pravih besed, a tokrat bo drugače.

KOZOROG – Nekaj se bo začelo brez pretiranega navdušenja. Imate občutek, da bo to običajen dan. Kmalu se bo izkazalo, da gre za pomembno zgodbo.

VODNAR – Tudi nedolžno povabilo na kavo ima lahko usodne posledice za vašo dušo. Srce se ne bo predalo, čeprav se bo telo odzivalo drugače.

RIBI – Merkur prinaša v vaše življenje velik kaos, zato se zatekate k stvarem, ki jih lahko rešite takoj, brez oklevanja. Največ novosti bo glede odnosov.