Izpolnite si želje

Bi radi shujšali ali imeli več denarja? Ni problema!

Neja Kralj
27. 12. 2022, 13.20
Posodobljeno: 27. 12. 2022, 13.27
Deli članek:

Praznični čas je bil od nekdaj, je in vedno bo v znamenju želja. Tistih, ki jih želimo drugim, in seveda najpomembnejših: osebnih – za nas.

Dreamstime
Zakaj bi čakali, da nam nekdo izpolni želje, ko pa si lahko pomagamo sami?

Ko položimo račune, šele lahko izluščimo, kaj si v resnici želimo. Za danes, za prihodnje leto …
Ko se trdno odločimo in si želimo ljubezen, drugo službo ali dolgo potovanje, dovolimo feng šuju, da nam pomaga izpolniti želeno.
Ta starodavna kitajska veščina urejanja prostora, katere namen je povečati skladnost in pretok energij, se je izkazala že tolikokrat, da ji lahko zaupamo.

ŽELJA SHUJŠATI
Pospraviti in očistiti morate stanovanje. Nered simbolizira prtljago, ki se manifestira v kopičenju maščobe v telesu. Če želite biti vitki, morate biti urejeni, in tak mora biti tudi vaš dom. Začnite s policami, predali, mizami … Kar na njih ni nujno potrebno, odstranite. Seveda nadaljujte na tak način. Ko boste naredili red v garderobnih in kuhinjskih omarah, se boste počutili lažji in polni energije – vnašali boste manj kalorij in imeli voljo za fizično vadbo.

ŽELJA NAJTI LJUBEZEN
V najtesnejši povezavi z ljubeznijo je spalnica, ki je simbol seksualnosti. Najpomembnejše je, da postelja ni obrnjena proti vratom in ni v neposredni liniji z njimi. Na nobenem mestu naj se postelja ne dotika zidu, saj to pomeni pripravljenost na delitev – v tem primeru postelje in čustev ljubezni.

ŽELJA NAJTI SLUŽBO
Če je služba trenutno prioriteta v vašem življenju, bo treba biti pozoren na vhodna vrata. Ta morajo biti v dobrem stanju. Očistite jih do leska in popravite, če so popravila potrebna. Če je barva zbledela, jih pobarvajte; če škripajo, naoljite tečaje; če se ključ težko obrača, vstavite novo ključavnico; pribijte nanje novo, čim lepšo ploščico s svojim imenom … V boljšem stanju bodo vhodna vrata, lažje boste našli službo.

ŽELJA IMETI VEČ DENARJA
Za kakršnekoli načrte glede denarja in blagostanja je treba pozornost posvetiti levemu kotu doma. Postavite vanj keramično korito z zdravo rastlino – čim večjo in čim bolj olesenelo, najboljše je manjše drevo, ki predstavlja stabilnost.

ŽELJA POTOVATI
Če želite čim več potovati, dom pripravite na to. Fotografije krajev in dežel, kamor si želite, obesite v desni kot od vhodnih vrat. Če si želite iti okoli sveta, v kot postavite globus in ga vsak dan zavrtite. Poleg postavite tudi kovinske predmete, najboljša bo srebrna škatla, ki jo tako kot stene napolnite z razglednicami krajev, v katere želite odpotovati.

DODATEN PRIHODEK

Če je izboljšanje finančnega stanja prva želja na seznamu, nekaj kovancev ali bankovcev dajte v rdečo kuverto, saj s tem spodbujate rast, in jo položite v levi kot doma.

LJUBEZNI NI NIKOLI PREVEČ

Za močnejši klic po izpolnjeni romantični ljubezni v desni kot spalnice postavite dve dišeči sveči in nekaj lepega, morda svileno okrasno blazino.