Vsak mesec drugi

Ti angeli bodo nad nami bdeli v letu 2023

Nataša Ožir Žurej, angelska terapevtka, www.angelca.si
26. 12. 2022, 14.00
Deli članek:

Astrologi za leto 2023 napovedujejo energijsko zelo močno obdobje, česar smo lahko pravzaprav veseli.

Profimedia
Angeli so bitja svetlobe ter posredniki med človekom in bogom.

Pred nami se odpira čas, ko so na prvem mestu ljubezen, iskrenost, čuječnost, čutnost, srčnost …
Obilje angelske podpore za predanost in dobro počutje ter za življenje po Duši je že zdaj z vami, kaj pa vas čaka naslednje leto?

JANUAR
V prvem mesecu leta smo z vami angeli temeljev in moči, blagoslavljamo vas s podporo, da se dobro pripravite na kakršenkoli izziv. Pridite z nami v globino notranje tišine in prepoznajte svoje ključe za uspeh v osebnem in poslovnem življenju. Pripravljene cilje za celo leto 2023 posadimo v globino, od koder boste spremljali njihovo rast.
Kristal meseca: hematit

FEBRUAR
Angel resnice sem z vami in vas opogumljam, da prepoznate in vidite svojo resnico. Nič drugega vas ne osreči bolj, in četudi ste ob prvem soočenju presenečeni ali nesrečni, bomo poskrbeli, da bo preostali del leta veliko lažji, bolj sproščen ter odprt za zadovoljstvo in srečo. Ali veste, kaj se skriva za resnico? Svoboda. Svoboda v odnosih in v sebi. Osvobojenost od iluzij in nerealnih želja.
Kristal meseca: kalcedon

MAREC
Angeli prebujanja prinašamo svežino, ki v globini vas brbota in si želi na površje. V vas odpiramo moč, ki je do zdaj niste poznali, jasnost, ki je do zdaj niste imeli, in ljubezen, ki je do zdaj niste čutili. Čutite, kako v vas združujemo najlepše in vas podpremo pri vsakem novem koraku. Odpreti vam pomagamo vrata, skozi katera priteka novo življenje.
Kristal meseca: tigrovo železo

APRIL
Angeli rasti pomagamo, da v vas rastejo prave stvari – točno tisto, kar potrebuje vaša Duša za dobro življenje. Ne bojte se svojih moči, pomagali vam jih bomo usmeriti s pravo mero modrosti. Spodbujali vas bomo, da sledite svojemu srcu in utripate z vesoljno ljubeznijo. Čutite? Kako z lahkoto teče življenje, ko se je srce pripravljeno pokazati drugemu srcu ...
Kristala meseca: žad in roževec

MAJ
Angeli razcveta v vsaki celici odpiramo radost in veselje do življenja. Sprva še previdno, potem pa se boste opogumili za odpiranje življenju v celoti. Vedeli boste, da vas pri tem čuvamo in negujemo ter vedno vodimo po pravi poti. Spodbujali vas bomo, da začutite brbotanje novega v sebi in pri tem uživate.
Kristal meseca: karneol

JUNIJ
Angeli zgodnjega poletja vas privajamo na sproščeno ozračje, da si oddahnete in začnete dihati svobodo. Pomagamo vam pogledati okrog sebe ter zaznati naravo in ljudi na nov način. Vaša telesa bomo sprostili starih napetosti in pomagali pri regeneraciji. Dihajte, čutite vznemirjenje novega v zraku in si dovolite biti raziskovalec sebe in tistega, kar zares želite.
Kristal meseca: ametist

JULIJ
Angeli sproščenosti raztapljamo vse trdo in omejujoče v vas – radi vas vidimo v dobrem počutju in sprejemanju dobrega življenja. Pomagamo vam, da si naberete moči in napolnite življenjske baterije s soncem. Raziskujte okrog svojega doma in poiščite kotičke, kjer se posebej dobro povežete z angelskimi energijami – najdite drevo ali brezov gaj, potoček ali travnik.
Kristal meseca: kamena strela

AVGUST
Angeli uživanja izpolnjujemo svojo vlogo na najlepši način – zadovoljni ob vsem vašem napredku vam poklanjamo vse, kar potrebujete za zadovoljno bivanje. Do konca zajemite in sprejmite vaše sonce, čutite notranjo moč in preprostost avgustovskih dni. Z vami bomo vsak trenutek prebujali zrelo čutnost in se veselili vsakega žarka.
Kristal meseca: tigrovo oko

SEPTEMEBER
Angeli reda smo prišli pomagat urediti stvari na novo. Pomagamo vam pregledati, koliko nepotrebnih stvari se lahko znebite na dober način – podarite jih nekomu, ki jih potrebuje. Okrog sebe potrebujete samo tisto, kar uporabljate vsaj enkrat na leto, preostalo ovira fokus na uresničevanje ciljev. Pomagamo vam ustvariti red, ki v življenje pripelje obilje in uspeh.
Kristal meseca: pirit

OKTOBER
Angeli narave vas vabimo v objem barv. Skozi njih v vas aktiviramo življenjsko energijo in veselje, da ob vse krajših dnevih ne pozabite nase. Želimo, da opazujete, kam vlagate svojo moč in energijo, ter sprejemate darila, ki jih imamo za vas. Opazujte, kje v vas se zbuja strast, in poglejte, kakšno ustvarjalno moč spodbujamo v vas: slikanje, risanje, petje, praznovanje narave, ples.
Kristal meseca: tigrovo oko

NOVEMBER
Angeli modrosti pomagamo pri odločitvah in ukrepamo, ko ste preveč negotovi. Sodelujemo pri dobrih rešitvah in odločitvah ob pravem času. Včasih boste te takoj prepoznali, drugič pa bo potrebnega več razmisleka, da se prava ideja prizemlji. Mi vam aktiviramo svetlobne misli, da lahko našo pomoč uporabite kadarkoli.
Kristal meseca: sodalit

DECEMBER
Angeli dobrodelnosti v tem mesecu spodbujamo dobra dela. Ozrite se okrog sebe, kdo potrebuje pomoč, četudi samo nasmeh, topel pogled ali mehak objem. Bodite svetlobni žarek sebi in drugemu, in vaše srce napolnimo z radostjo življenja, zadovoljstvom bivanja in blagoslovi svetega prostora življenja.
Kristal meseca: sončev kamen