Astronapoved

Horoskop za torek, 27. decembra

Danaja
27. 12. 2022, 05.45
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v vodnarju, ob 8.34 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Senzibilna Luna v znamenju rib vas bo zazibala v prijetno počutje, tako da bo torek precej zasanjan. Najbolje se boste počutili tisti, ki ste na dopustu.

BIK – Vladarica vašega znamenja, Venera, vam bo odpirala vrata v svet čustev. Vaši načrti glede osvajanja očarljivca/-ke bodo spet bolj smeli. Zvečer bo umirjeno.

DVOJČKA – Venera vas spodbuja, da v nekem odnosu končno preidete od besed k dejanjem. Dodatna spodbuda bo Luna v nežnih ribicah, tako da boste precej sentimentalni.

RAK – Luna, vaša nebesna vladarica, bo iz rib prijazno sijala na vas in resnično boste zadovoljni. Res pa je, da se boste večinoma ukvarjali s plačili zapadlih računov.

LEV – Luna v znamenju vodnih rib bo mehčala vaše občutke in radostno boste sijali. Popoldanske urice in večer izkoristite za sprehod po mestu ter kupite kaj lepega.

DEVICA – Ne boste najbolj zadovoljni z rezultati svojega dela, a kdaj sploh ste? Kljub temu bi bilo dobro, da včasih pomislite, da ste sami sebi največji nasprotnik.

TEHTNICA – Blaga energija Lune v ribah vas bo že v zgodnjih jutranjih urah spremljala in prinašala pridih magičnosti. Dopoldne boste tako lažje delali, popoldne uživali.

ŠKORPIJON – V vas se bo okrepila močna želja po ljubezni in druženju, tako boste danes iskali predvsem čutne užitke. S pomočjo vpliva Lune v ribah boste zbirali prijaznost.

STRELEC – Ne delajte se, da ne vidite določenih težav, samo zato, da bi ustregli manj sposobnim od sebe. Svet je velik in kdo drug kot vi lahko v trenutku spremeni položaj?

KOZOROG – Odločenost, da življenje usmerjate sami, je čedalje večja in preprosto tako tudi delujte. Drugi vas ne poznajo takšnega, zato se čudijo vašim stališčem.

VODNAR – Luna v sosednjem znamenju rib vas bo spodbujala, da se boste danes posvetili urejanju financ. Popoldne boste tudi vi našli neke pametne rešitve.

RIBI – Luna v vašem znamenju poudarja vaše prijetne lastnosti, zato boste danes resnično neustavljivi. Svoj šarm lahko izkoristite pri pridobivanju novih poznanstev.