Astronapoved

Horoskop za sredo, 28. decembra

Danaja
28. 12. 2022, 05.42
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v ribah.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN – Čaka vas precej naporen dan, ko lahko hitro zapadete v konflikte z okolico. Luna v zasanjanih ribah ne bo ravno spodbudna za odločitve.

BIK – Tudi danes bo Luna še vedno v pasivnih ribah, zato boste precej počasni. Vse vam bo odveč in komaj boste dovolj zbrani za rutinska opravila.

DVOJČKA – Današnja sreda bo izjemno težavna, saj bodo doma od vas veliko pričakovali, vi pa boste povsem brez energije in z glavo drugje.

RAK – Sreda bo prav prijetna za rake, saj bo Luna v sorodno nežnem znamenju rib. Dopoldne sicer ne bo prave energije, kar vam bo povsem ustrezalo.

LEV – Za aktivne leve bo sreda čustveno izjemno naporna. Luna v občutljivih ribah bo vplivala na razmerja, ki bodo dobila še sentimentalnejšo noto.

DEVICA – Device boste danes slabe volje, saj bo zaradi Lune v ribah v zraku vse kaj drugega kot trdo delo in odrekanje. Veliko se bo govorilo o čustvih in preteklosti.

TEHTNICA – Zbudili se boste povsem brez energije in že misel na kakršnokoli aktivnost vas bo navdala z grozo ter strahom, ki ga boste težko prenesli.

ŠKORPIJON – Tudi danes boste polno zaposleni, predvsem vas bo motilo, da bodo drugi pod vplivom Lune v ribah povsem nepripravljeni na resnejše delo.

STRELEC – Vladar vašega znamenja Jupiter je sicer trenutno v znamenju ovna, kar pomeni, da vas sili v akcijo, a to ne zmanjšuje vašega optimizma.

KOZOROG – Danes boste dobre volje, saj končno začenjate čutiti, da se obrestujejo vaši pretekli napori, in doživljate priznanje, ki ste ga prej zelo pogrešali.

VODNAR – Danes bodo v ospredju finance in dogovori v zvezi z njimi. Končno boste na tem področju lahko sklenili zadovoljiv kompromis. Veseli boste uspešne rešitve.

RIBI – Danes bo za vas srečni dan, saj se bo vse uredilo točno tako, kot ste si želeli, in Luna bo v vašem znamenju. Drugi ne bodo tako navdušeni.