Tadej Šink

Popolna astrološka napoved za prihajajoče leto 2023

Tadej Šink, horarni astrolog
29. 12. 2022, 11.44
Posodobljeno: 29. 12. 2022, 15.52
Deli članek:

Leto 2023 bo v znamenju vladavine Marsa, ki v mitologiji velja za boga vojne, zaščitnika kmetov in ljubimca Venere ter je bil še posebno priljubljen med Rimljani.

arhiv S24
Tadej Šink

Dandanes smo na mite pozabili, a je včasih prav, da tudi s te perspektive pogledamo na življenje, opravimo določeno bilanco in tako v sebi najdemo moč za nove podvige.

Lahko rečemo, da je simbol novega leta tisti najhitrejši vlak, ki prihaja na glavno postajo; torej leto prinaša kar nekaj dinamike in odločitev.
Retrogradni Mars nas bo v januarju učil, kako pomembno je delati na sebi, spoznati notranjo moč in presoditi, katere vrednote so v ospredju.
Iztočnica leta bosta prav gotovo pogovor in izmenjava mnenj – sodobni človek je besedno podhranjen, v letu, ki prihaja, pa bodo besede pomembne in pomenljive.

Pričakujemo lahko kar nekaj takšnih in drugačnih političnih pretresov in šele marca se bo odločilo, kam gremo. Res je, da smo prav vsi na istem vlaku, toda po drugi strani ima vsak drugačne cilje in želje.

Poletje bo zanimivo, kajti julija bodo pod vplivom retrogradne Venere na udaru odnosi in sodelovanja. Vsak zase bo moral najti moč in uvideti lepoto življenja.
Naj povem, da sicer število sedem prinaša duhovno moč in duhovna spoznanja.
Jeseni bodo v ospredju gospodarska in finančna vprašanja, kar se bo zavleklo do konca leta.

Preprostemu človeku ostane, da sledi sebi in je hvaležen za tisto, kar ima. In lepe besede so zaklad duše. Uspehi čakajo tiste ljudi, ki so kreativni in znajo slediti sebi. Ljudje smo drug drugemu darilo.
Naj bo 2023 čarobno leto!

Profimedia
Skozi leto nas bo vodil bog vojne in Venerin ljubimec – Mars.

OVEN
Od 21. 3. do 20. 4.
Od januarja do aprila: Januarja boste pridobili notranjo moč in opravili poglobljeno analizo. Februarja boste predelali osebne stvari in ozavestili, da ste tudi pravi motivatorji. Marec bo mesec duhovne preobrazbe. Aprila boste blesteli v odnosih in med ljudmi.
Od maja do avgusta: Maja boste gradili načrte in blesteli v sodelovanju ter idejah. Junija in julija boste preživljali čas v družbi tistih, ki vam lahko na obraz pričarajo tako solze kot nasmeh. Julija se boste znali postaviti zase. Avgusta vas bosta spremljali moč in dodatna motivacija.
Od septembra do decembra: Septembra se bo veliko dogajalo v odnosih in sodelovanju. Oktobra boste blesteli pri denarnih zadevah in sprostila vas bo narava. Novembra boste bolj trmasti in poučen bo predvsem pogovor. December bo v znamenju ugodnih finančnih povezav.

BIK
Od 21. 4. do 20. 5.
Od januarja do aprila: Januarja se odločite, kam vlagati energijo, in spoznali boste drznost. Uspehi bodo februarja vezani na službo, na odnose in sodelovanje. Marca bo nekoliko pikantno v ljubezni, a zelo poučno. Aprila bo čas namenjen krajšim potem in raziskovanju.
Od maja do avgusta: Majska rdeča nit bo pridobivanje informacij, povezanih z osebno rastjo ali interesnimi dejavnostmi. Junija boste več časa namenili dejavnostim v naravi in daleč v ospredju bodo odnosi. Julija boste bolj drzni in neposredni, avgusta pa umirjeni, spremljalo vas bo zadovoljstvo.
Od septembra do decembra: Septembra se boste soočili s kopico obveznosti in našli ponos. Oktobra boste čas namenili pridobivanju informacij, ki ste jih pogrešali. Novembra boste blesteli v besedah in diplomaciji. Decembra se boste znali postaviti za lastno resnico.

DVOJČKA
Od 21. 5. do 20. 6.
Od januarja do aprila: Januarja vam bodo pozitivne misli v navdih, to bo vaša osebna motivacija. Pridobili boste znanje, ki vam bo v pomoč, in ga februarja nadgradili. Marca pričakujte pozitivne spremembe v ljubezni in službi. Aprila bo čas uspeha in sprostila vas bo narava.
Od maja do avgusta: Odkriti pogovori bodo značilni za maj in junij, izstopali bosta zvedavost in drznost. Julija se boste sprostili ob dobri družbi, besedah in glasbi. Avgusta vas bodo spremljali sreča, zadovoljstvo in ugodne priložnosti v ljubezni.
Od septembra do decembra: Septembra si boste morali vzeti čas zase in predelati določene zadeve iz preteklosti. Oktober bo čas raziskovanja, sledili boste sebi in osebni svobodi. Novembra se bodo zadeve obrnile v pričakovano smer. December bo mesec srčnih želja.

RAK
Od 21. 6. do 22. 7.
Od januarja do aprila: Januarja boste občutili notranjo moč in odločnost. Februarja boste blesteli tako v denarnih zadevah kot v ljubezni. Marca se boste morali postaviti zase; poiščite sprostitev v  naravi. Aprila boste znali reči bobu bob, to vam bo prineslo samozavest in odločnost.
Od maja do avgusta: Maja se boste odločili, kam boste vlagali svojo energijo in kako boste pridobili dodatno moč. Junija in julija bo močno izstopala potreba po varnosti; okrepila se bo intuicija in več bo pogovorov. Avgusta boste v svoje življenje privabljali zanimive ljudi in ponosni boste nase.
Od septembra do decembra: Septembra se bodo zgodili premiki, na katere boste upravičeno ponosni. Oktobra boste blesteli v ljubezni. November bo v znamenju ravnovesja med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Decembra bodo glavne vrednote mir, harmonija in ljubezen.

LEV
Od 23. 7. do 22. 8.
Od januarja do aprila: Dinamika odnosov v januarju vam bo prinesla paleto ugodnih rešitev. Februarja in marca se bo krepila potreba po pohvali in priznanju. April bo v znamenju srčnosti in tedaj se bodo zadeve uredile, blesteli boste tako v besedah kot dejanjih.
Od maja do avgusta: Maja boste morali nekoliko popaziti na zdravje in telesu dodajati vitamine. Junija se bodo zadeve obrnile v pričakovano smer, več bo učenja. Julija si boste znali vzeti čas zase, pričakujte napredek na osebni ravni. Avgust bo mesec uspeha in pozitivnih rešitev.

Od septembra do decembra: Septembra pričakujte napredek na denarnem področju. Oktober bo v znamenju raziskovanja ter zanimivih in poučnih dejavnosti. V svojem srcu boste prižgali ogenj ljubezni, ki bo zaznamoval tako november kot december.

DEVICA
Od 23. 8. do 22. 9.
Od januarja do aprila: Januar bo v znamenju ravnovesja, učenja in informacij. Glede denarja je videti napredek februarja, toda predelovali boste preteklost. Marca bodo v vaše življenje prihajali zanimivi ljudje. Aprila se boste poglobili v ljubezen in odnose.
Od maja do avgusta: Maja boste čas namenjali umetnosti, ljubezni in novim informacijam. Junija in julija boste umirjeni in na vse boste gledali s srcem. Sprostili vas bodo sprehodi, narava, kulinarične dobrote. Avgusta boste delali osebno bilanco in zapisovali svoje občutke.
Od septembra do decembra: September bo v znamenju prijateljstva in diplomacije. Oktober in november bosta plodno obdobje in svoje talente boste znali izkoristiti. Decembra boste blesteli v ljubezni, a si kljub vsemu vzemite čas tudi le zase.

TEHTNICA
Od 23. 9. do 23. 10.
Od januarja do aprila: Januarja boste pridobili znanja, ki vam bodo v ponos. Srčni izvoljenec vam bo ponudil pomoč in refleksijo tako februarja kot marca. Aprila bo ključno, da si vzamete čas zase in spoznate notranjo moč. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.
Od maja do avgusta: Maja pridobite spodbudo in motivacijo, navdih boste črpali iz notranjih vzgibov. Junij bo čas poslovnih uspehov in dokazovanja. Julija boste morali opraviti osebno bilanco in slediti ljubezni. Avgusta bo čas za raziskovanje, modrost in sanje.
Od septembra do decembra: Septembra bodo v ospredju komunikacija in odnosi. Oktobra boste imeli veliko novih zamisli. Novembra boste morali popaziti na zdravje, sprostila vas bo glasba. Decembra bodo daleč v ospredju pogovori in spremljala vas bo drznost.

ŠKORPIJON
Od 24. 10. do 22. 11.
Od januarja do aprila: Januarja in februarja boste nemirni, a duhovno zelo modri, kar pomeni, da boste znali sprejeti tuje mnenje. Marca se boste morali soočiti s paleto obveznosti in v pomoč vam bo intuicija. Aprila boste blesteli v ljubezni in pri spoštovanju.
Od maja do avgusta: Maja se boste poglobili v tisto, kar ste odlagali, in drugi ljudje vam bodo pokazali modrino neba. Junija vas bosta spremljali preudarnost in duhovna moč. Julija boste blesteli v ljubezni. Delovno, a tudi zabavno bo avgusta; osvobojeni boste odšli naprej.

Od septembra do decembra: Septembra se bo kolo usode na delovnem mestu zavrtelo v vašo korist. Oktobra se boste soočili s kopico poučnih namigov. Novembra si zapisujte občutke; sprostila vas bo narava. Decembra se poglobite v skrita znanja in odgovornost.

STRELEC
Od 23. 11. do 21. 12.
Od januarja do aprila: Januarja bosta v ospredju služba in ljubezen. Februarja boste naredili določen načrt in tako boste finančno napredovali. Marca vam bodo ljudje nastavili ogledalo in bo poučno. April obljublja raziskovanje, učenje in pridobivanje novih informacij.
Od maja do avgusta: Maja se bodo dogodki razvili v pričakovano smer in zvezde vas bodo podprle. Junija boste odločno povedali svoje mnenje. Julija in avgusta boste blesteli v vsem, kar boste počeli, in sprostili vas bodo pogovori, pa tudi narava. Pričakujte napredek v službi.
Od septembra do decembra: Septembra bosta rdeča nit poslovnost in raziskovanje novih znanj. Odločitve, ki naj bi jih sprejeli oktobra in novembra, morajo biti preudarne. Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo in tako boste imeli decembra veliko časa za premišljevanje.

KOZOROG
Od 22. 12. do 20. 1.
Od januarja do aprila: Januarja vas bo spremljala resnost, imeli pa boste srečo v ljubezni. Februarja bo denar pritekal, marca pa malo odtekal. Globoko v sebi boste znali najti ravnovesje, sledili boste notranji lepoti. Aprila bodo v ospredju spremembe in raziskovanje.
Od maja do avgusta: Maja bo pred vami kar nekaj sprememb in novosti. Junija in julija boste čas namenili za pogovore, romantiko in srčnost. Napredek bo prav gotovo v ljubezni. Avgusta boste nagrajeni za svoj trud in blesteli boste v službi, kjer sledi nagrada.
Od septembra do decembra: Modre odločitve septembra vam bodo v ponos. Oktobra boste zelo aktivni v skupinskem delu, le zbali se boste postaviti zase. Novembra bodo uspehi vezani na delo in ljubezen. Decembra boste imeli mnogo obveznosti, vzemite si čas zase.

VODNAR
Od 21. 1. do 18. 2.
Od januarja do aprila: Odgovornost na delovnem mestu vam bo prišla prav tako januarja kot februarja. Marca boste navdih našli v pogovoru, pri športu in raziskovanju. Aprila boste morali že na začetku reči bobu bob, nato bodo v ospredju uspehi in motivacija.

Od maja do avgusta: Usoda vam bodo maja in junija naklonjena na področju denarja in sodelovanja. Julij bo v znamenju napredka in povezanosti, res pa je, da bo v ljubezni tako vroče kot hladno. Avgusta se vam bosta okrepili samozavest in želja po drznosti.
Od septembra do decembra: Septembra boste imeli paleto obveznosti in morali se boste bolj ciljno usmeriti. Oktobra boste veliko na poti in med ljudmi. Novembra se boste odločili, kaj postaviti v ospredje, dinamično bo v ljubezni. December bo čas napredka, navdiha, dobrih želja.

RIBI
Od 19. 2. do 20. 3.
Od januarja do aprila: Januarja boste našli navdih in motivacijo, to bo tudi pot do uspeha. Februarja in marca se boste znali soočiti s kopico obveznosti in sledil bo splošen preobrat na bolje. Aprila se boste osvobodili določenih bremen in sprostila vas bo glasba.
Od maja do avgusta: Maja bo za vas plodno, dinamično obdobje. Junija in julija bo nekoliko pikantno v ljubezni, sledilo bo tudi obdobje osebne rasti. Avgust bo čas izpolnjenih želja in čarobnih preobratov na bolje.

Od septembra do decembra: September prinaša določeno ravnovesje. Oktobra boste blesteli tudi v ljubezni. Pogovori vam bodo prinesli navdih v novembru. December bo čas osebne analize, romantike in delovnih obveznosti.