Astronapoved

Horoskop za soboto, 31. decembra

Danaja
31. 12. 2022, 06.34
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v ovnu.

Profimedia
/

OVEN – Zadnji dan leta bo luna prehajala vaše znamenje in napetosti se bodo umirile. Organizirali boste praznovanje, ki bo še dolgo ostalo v spominu vsem udeleženim.

BIK – Danes boste precej utrujeni, zato si privoščite počitek in ne divjajte po zadnjih nakupih. Novoletno jutro bo prineslo olajšanje, bolj sproščeni boste in polni novih načrtov.

DVOJČKA – Danes bo Luna prehajala ognjenega ovna, ki vas bo spodbujal k intenzivnemu družabnemu življenju. Tako bo prehod v novo leto optimističen in razgiban.

RAK – Na današnje silvestrovanje boste tudi vi pokazali del svoje divje narave. V družbi boste priljubljeni, saj boste izžarevali posebno moč, ki bo privlačna.

LEV – Danes boste praznovali v svojem slogu, polni navdiha, duhoviti in zabavni boste. Jutri bo nov dan in novo leto ter čas za streznitev in oblikovanje sklepov.

DEVICA – Danes bo luna prehajala znamenje ognjenega ovna, napetosti sprostite že zjutraj. Verjeno boste preutrujeni, da bi se udeležili bučnega praznovanja.

TEHTNICA – Danes, ko bo Luna v ovnu, bosta s partnerjem uživala, saj se bo odnos med vama umiril. Skupaj se bosta posvetila pripravljanju silvestrske večerje.

ŠKORPIJON – Kljub pripravam na praznovanje bo čas, da v svojem bivališču nekaj popravite ali spremenite. Malo več boste razmišljali o sebi in prioritetah v prihodnjem letu.

STRELEC – Na silvestrovo si boste privoščili malo odklopa ter veselo praznovali in se družili s starimi prijatelji. Ponovno boste v sebi odkrili stare vrednote.

KOZOROG – Za silvestrovo boste v domačem okolju vzpostavili malo bolj mirne povezave. Ugotovili boste, da ste dober mediator, in želeli si boste več miru v družini.

VODNAR – Občutja ob prehodu v novo leto bodo polna protislovij. Malo počakajte, da turbulentno obdobje mine, in ne poskušajte spreminjati obstoječih odnosov.

RIBI – Dobro razpoloženje bo prevevalo dan, ko boste pod vplivom Lune v ovnu nepričakovano našli rešitev finančnih težav, kar bo dobra popotnica za naprej.