Astronapoved

Horoskop za torek, 3. januarja

Danaja
3. 1. 2023, 05.40
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v biku, ob 3.44 preide v dvojčka.

Profimedia
/

OVEN – Kmalu po polnoči bo Venera prešla v zračnega vodnarja in Luna bo prešla v družabno znamenje dvojčkov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave z delom.

BIK – Kljub delovnemu dnevu boste naveličani stalnega hitenja, uživali boste v krogu domačih in jih razvajali, kot znate le vi. Zraven boste povabili svoje prijatelje in sosede ter jim voščili.

DVOJČKA – Venera bo že v začetku prvega delovnega dne prestopila v vodnarja, vi boste v goste dobili Luno. Čas je za sprostitev, saj boste z resnim delom počakali kakšen dan.

RAK – Danes boste naredili kar nekaj načrtov, ki vam bodo odprli nova obzorja. Čas je za akcijo, in če ste vezani, čustveno ali poslovno, vam partner ne bo pustil prostega časa.

LEV – Luna v znamenju živahnih dvojčkov bo pospešila vaše družabno življenje. Večerja, ki jo boste priredili v čast svojih na novo pridobljenih znancev, bo popoln uspeh.

DEVICA – Luna v znamenju živahnih dvojčkov vas bo spodbujala, da zaključite stare projekte. Kmalu bo čas za nove izzive, zato boste morali pohiteti. V resnici boste precej utrujeni.

TEHTNICA – Prvi delovni dan v novem letu bo Luna v znamenju radovednih dvojčkov spodbujala vašo željo po razširjanju svojih obzorij. Zaželeli si boste potovanj.

ŠKORPIJON – Popotnica za naprej bo malo zagonetna Luna v znamenju dvojčkov, ko boste ugotovili, da morate v življenju nujno nekaj spremeniti in se pognati naprej.

STRELEC – Pogumno boste zakorakali v novo leto, Luna v živahnem znamenju dvojčkov bo spodbudila partnersko področje. Napetost boste sprostili s prepirom ali objemom.

KOZOROG – Lahkotna zračna energija dvojčkov vas bo spodbudila k igrivosti. Otroško radoživost boste uspešno širili tako v službi kot popoldne v družinskem krogu.

VODNAR – Luna v znamenju dvojčkov bo za vas izjemno ustvarjalna, saj jo bo spodbudila Venera, ki bo zasijala v vašem znamenju. Čas je, da zasijete tudi vi.

RIBI – Luna bo v dvojčkih, znamenju, ki podpira področje sorodnikov in prednikov. Mogoče se boste popoldne odpravili na družinsko srečanje in voščili sorodnikom. ******