Astro

Horoskop za torek, 29. novembra

Danaja
29. 11. 2022, 05.26
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v vodnarju.

Profimedia
Zvezde so spregovorile.

OVEN – Danes se boste dobro počutili v družbi razmišljujočih. Ob kavi ali čaju boste razvijali modre zamisli, ki jih boste lahko kmalu uporabili na delovnem mestu.

BIK – Luna bo v praznem teku in vam bo prinesla miren dan. Vsekakor boste ugotovili, da se nima smisla ukvarjati z inovacijami. Bolje bo, da se držite rutinskih opravil.

DVOJČKA – Prijeten torek z Luno v praznem teku bo izjemno primeren za krajši predah. Razmisliti morate o čustvenih zapletih, ki ste jih doživeli pri neki osebi.

RAK – Vladarica vašega znamenja Luna v praznem teku vas bo napolnila s pozitivno energijo, ki pa bo malce razpršena, zato ne boste delovno razpoloženi.

LEV – Luna v praznem teku vam danes ne bo pogodu, a na vašo srečo vam bo delovni torek napolnil baterije. Psihofizično počutje bo izjemno.

DEVICA – Kljub Luni v praznem teku boste intenzivno razmišljali o svoji službi in vsem, kar je povezano z vašim statusom. Občutili boste nemoč in imeli občutek, da drugi odločajo o vas.

TEHTNICA – Malo raztreseni boste, a veseli, da imate čas in se lahko posvetite tistim, ki jih imate najraje. Luna v vodnarju vam ne bo pustila pozabiti na službo.

ŠKORPIJON – Zjutraj boste želeli čim več narediti, kar bo zelo dobra strategija, saj kasneje ne boste imeli ne časa ne volje, da bi naredili kaj več.

STRELEC – Zaradi Lune v praznem teku boste dopoldne precej raztreseni in obremenjeni z obveznostmi. V popoldanskem času boste imeli več energije.

KOZOROG – Luna v praznem teku bo tokrat dobro vplivala na vaš odnos s partnerjem. Na njegove ali njene napake boste nenadoma začeli gledati z drugimi očmi.

VODNAR – Zjutraj boste še pod vplivom Lune v svojem znamenju. Komaj boste čakali, da mine in da z nekom delite svoje misli, preden postanejo prepričanja.

RIBI – Danes boste najbolj srečni doma. Veselili se boste drobnih pozornosti, s katerimi vas bodo razvajali in vam dajali občutek, da ste nepogrešljivi v življenju.