Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 27. novembra

W.Y.
27. 11. 2022, 07.54
Posodobljeno: 27. 11. 2022, 09.08
Deli članek:

Je to retroskop ali futoroskop?

Profimedia
/

OVEN - Zamislite se, če morda včasih res ne pretiravate in se nad vsem pritožujete. Če se boste prevečkrat ponavljali, vas na koncu več ne bodo jemali resno. Otresite se bremen.

BIK - V zasebnih odnosih boste dokaj zahtevni, tokrat končno veste, čemu se nočete odpovedati. Pokažite več pobude, le tako lahko dobite kaj več, tudi glede poslovnega načrta ali nakupa.

DVOJČKA - Polni boste energije, a boste delali tudi stvari, ki sicer niso v vaši naravi. Zelo boste razdražljivi, morda celo nesramni do drugih, zato se skušajte imeti pod nadzorom.

RAK - Zadali si boste kar nekaj obveznosti. Ob tem ne boste pozabili niti na malenkosti, ki vam kvarijo spanec. Večina informacij, ki jih boste danes prejeli, vam bo koristila, vseeno pa se obvezno posvetujete

LEV - Čeprav ste danes pričakovali miren dan, ki bi ga izkoristili za počitek in to, da si naberete nekaj nove energije, pa se bo na koncu izkazalo, da so zadeve popolnoma drugačne.

DEVICA - Precej boste muhasti in spremenljivega vedenja, s čimer boste zelo negativno delovali na okolico. Pazljivo, še posebej pri pomembnih dogovorih.

TEHTNICA - Imeli boste občutek, da ste privlačni in zanimivi za nasprotni spol, kar vam bo vlivalo samozavest in dobro voljo. Pripravljeni boste prekršiti vsa pravila.

ŠKORPIJON - Spremenite načrte, nikar ne ostanite doma in v zaprtem, ker bi vas to le zamorilo. Imate dovolj fizičnih moči. V ljubezenskih odnosih znova preveč sprašujete okoli, namesto da bi se soočili s pravo osebo.

STRELEC - Danes boste prišli do točke, ko bo nekdo iz med vas izbruhnil in pokazal, da mu je dovolj. Vendar to ne bo nič slabega, saj boste le s tem, da si boste zadeve tudi povedali, lahko kaj rešili.

KOZOROG - Bodite neposredni, ovinkarjenje ne vodi nikamor. Le tako se boste izognili morebitnim nesporazumom, ko bo veliko obveznosti naenkrat. Ljubezen bo svetla točka, tudi z nekom, ki je značajsko drugačen.

VODNAR - Prijetno združite s koristnim in poskusite začeti nekoliko bolj gledati nase. V prvi polovici dneva se vam bodo dogajale nenavadne situacije, ki si jih boste sami težko razlagali.

RIBI - Najpomembneje bo timsko delo, v katerem se boste zelo zabavali in bili zelo produktivni. Pripravljeni boste narediti vse, samo da bi vas ljudje, ki vas obkrožajo, dvignili in vas pohvalili