Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 28. novembra

Danaja
28. 11. 2022, 05.22
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v vodnarju.

Dreamstime
Katerim znamenjem je današnji dan še posebej naklonjen?

OVEN – Luna bo prehajala v prijateljskega vodnarja, tako da lahko računate na sprejemanje in uresničevanje svojih zamisli. V službi vendarle izrazite svoje mnenje.

BIK – Luna bo prehajala v znamenje zračnega vodnarja in pred vami se bodo odprle nove poslovne poti in možnosti napredovanja. Očarali boste svoje nadrejene.

DVOJČKA –Luna bo v vizionarskem vodnarju in prave zamisli se bodo kar vrstile. Ideje si zapišite in pridobite še dodatno znanje. Uspešen dan za dijake in študente.

RAK – Vaša nebesna vladarica je Luna, zato imajo njeni premiki še posebej močan vpliv na vas. Danes je v znamenju vodnarja in tudi vi boste bolj družabni.

LEV – Danes bo Luna v zračnem vodnarju povzročila napetosti na partnerskem področju, saj lahko razčiščevanje s partnerjem pripelje do precej napete situacije.

DEVICA – Čustva do osebe, ki vas je osvojila v preteklosti, pa se je malo umaknila, bodo spet močna. Samski lahko pričakujete močno podporo svojih prijateljev.

TEHTNICA – V družbi sodelavcev se boste dobro počutili in imeli veliko motivacije za delo. Popoldan boste učinkoviti doma, saj se boste odločili, da bo vaš dom zasijal v polni luči.

ŠKORPIJON – Luna v vodnarju vas bo spomnila, da vas zelo potrebujejo tudi domači. Predprazničen val dobrega razpoloženja se bo začel že danes.

STRELEC – Luna bo v znamenju vizionarskega vodnarja in lažje se boste povezovali z drugimi pri uresničevanju zamisli. Tudi sodelavci bodo imeli svoje ideje.

KOZOROG – Ta ponedeljek bo Luna v znamenju vodnarja, kar bo končno odprlo vaše finance. Dobili boste prave informacije o različnih poslovnih priložnostih.

VODNAR – Luna bo prešla vaše znamenje in razpoloženje se bo popravilo. Pričakovanja prehoda v novo leto bo v vas sprožilo optimizem in novo veselje.

RIBI – Dan boste preživeli v znamenju obnove in počitka ter priprave na praznično veselje. Jupiter je spet direkten; prinašal vam bo vitalnost in pospešil regeneracijo.