Brezpogojna pomoč

Družinski angeli čakajo prošnjo, da blagoslovijo vašo družino

Nataša Ožir Žurej, angelska terapevtka in jasnovidka
20. 7. 2022, 18.52
Posodobljeno: 20. 7. 2022, 18.55
Deli članek:

Energije družinske duše so prvi energijski prostor na Zemlji, kjer se ugnezdimo in kjer naša duša najde prostor.

Profimedia
V družinski energiji angeli osvetlijo tisto, kar so vpleteni spregledali, pozabili opustiti ali sprejeti.

V tem stebru Svetlobe so vse energije prednikov, ki so se skozi življenja razvijale, odpirale novemu, ustvarjale nove priložnosti dobremu življenju, pa tudi zastoje in zanke, zraven pa so tudi svetlobne podpore duš in angelov.
Pod okriljem družinske duše vsak otrok spontano prevzame družinske vzorce, način delovanja, talente, pa tudi bolezni in težave … Skratka, vse tisto, kar je v njej in kar potrebuje za razvoj svoje duše. Otrok ima naravno potrebo po pripadnosti, zato od družinskih energij prevzame vse, med drugim tudi način čustvovanja, odnos do drugih, do partnerja, materialnega obilja, denarja … In vse to usmerja njegov tok življenja na nezavedni ravni.

PREDANOST IN PODPORA
Prva ljubezen v življenju sta mama in oče. Otrok s svojimi energijami staršu pomaga, da se odpre, starš pa otroku preda vse, kar življenje skozi njega prinaša. Tako se med vsemi najprej ustvari notranja pomirjenost. Prepoznajo in sprejmejo, da je ljubezen gonilo in moč življenja, ter ji dajo v življenju pravi prostor. Očetova duša preda podporo za stabilnost, notranjo moč, zaupanje vase, ponos nase, za partnerstvo, mamina pa mehkobo, nežnost, negovanje in sposobnost sprejemanja ter ustvarjanja obilja v življenju.
Zakaj govorim o duši? Ker si duša izbere starše, in smisel je, da v življenju sprejmemo od obeh staršev, kar so se naše duše dogovorile med seboj. Glede na osebna bremena in konflikte pa se pri tem pojavijo zapleti in nekateri vse življenje predelujejo zamere do staršev ter iščejo svojo pot neodvisnosti in svobode. Kaj pa narediti, da sprejmete podporo?

ANGELI RADI PRIDEJO
Angeli so človeku najbližja svetlobna energija. Z lahkoto pomagajo, sodelujejo pa vsepovsod, kjer jih zaznavajo, sprejemajo. Res jih je nešteto in čakajo, da jih opazimo in povabimo. V družinski energiji osvetlijo tisto, kar so vpleteni spregledali, pozabili opustiti ali sprejeti. To obdobje, ko človeštvo intenzivno dviguje svojo vibracijo in se posamezniki zavedajo svojega svetlobnega potenciala, ni več čas za ukvarjanje s težavami, ampak za sprejemanje rešitev. Ni treba, da človek težave, ki so nastale v zgodnejšem delu otroštva ali najstništva, nosi s sabo vse življenje ter neguje zamere, žalost in drugo.
Ljudje so včasih spontano poklicali angele na pomoč, in tako se je marsikaj razrešilo. S svojo lahkotno in mehko energijo angeli zmehčajo napetosti in oseba lahko sprejme toliko pomoči, da se življenje spremeni na bolje. Za angele je namreč splošno znano, da so neosebna energija, ki pride na pomoč, opravi svojo nalogo in ostane ali gre naprej.
Družinski angeli so skupina, ki drži skupaj družinsko energijo in je vsak hip pripravljena dajati vse, kar nekdo potrebuje. Blagoslovi družinske duše so na voljo vsem družinskim članom v vsakem položaju.

PRIKLIC ANGELOV
Kaj lahko sami naredite, da družinske angele prikličete k sebi – v svojo družino?
– Če že meditirate, naredite preprosto vajo sprejemanja blagoslova družinske duše in angelov. Čutite, kako energije tečejo, dihajte v srce in sprejemajte.
– V mirnem kotičku doma sedite in povabite k sebi duši mame in očeta, lahko vsakega zase ali oba skupaj. Pri tem je vseeno, ali sta starša že pokojna. Prosite ju, naj predata vse, kar je ostalo med vami za izmenjavo, vse, česar do zdaj nista mogla ali vi niste mogli sprejeti. Počakajte pet minut in dihajte v predel popka in srca. Na koncu se zahvalite.
– Opazujte in razmislite, kaj v svojem življenju pogrešate ali potrebujete. V svoj svetlobni steber namenite vprašanje: Kako bi se počutil/-a, če bi v svoje življenje sprejel/-a vso možno ______ (na primer: ljubezen, obilje, zdravje, pozornost, zaupanje, notranji mir, samozavest)?
– Vsak dan občutite hvaležnost staršema za življenje in ljubezen, hvaležnost angelom, življenju ... Hvaležnost vedno odpira vrata.
– Sedite v miren kotiček doma, zaprite oči, počakajte nekaj minut in se vprašajte: Kako bi se počutil/-a, če bi bil/-a angel? Vzemite si nekaj minut, sproščeno dihajte v predel popka in srca ter dovolite, da vam angeli to pokažejo. (Opazite tudi, koliko radosti doživite ob zavedanju, da lahko čudežno pomagate vsakemu – enako blaženost čutijo angeli, ko pomagajo vam.)
– Določite si poseben čas v dnevu in stopite v varen kotiček ter stoje povabite predse duše svojih bližnjih, tudi tistih, s katerimi se ne razumete najbolje. Priklonite se z namenom, da date nazaj vse, kar je njihovega, in sprejmete vse, kar je vaše. Priklonjeni nekajkrat vdihnite v predel popka, potem se počasi in sproščeno vrnite v stoječ položaj, položite dlani na srce in z zaprtimi očmi občutite hvaležnost vsem za skupne lekcije.
Ta vaja vam lahko uspešno pomaga urediti konfliktne odnose s komerkoli, zato jo lahko uporabljate tudi v odnosih zunaj družine.
Pri vajah vam želim veliko uspeha in lepih trenutkov ter dobrih energij za vse življenje.