Astronapoved

Horoskop za torek, 19. julija

Danaja
19. 7. 2022, 05.25
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Prelep spoj Lune in Jupitra vas bo osrčil, da boste uspešno zakorakali v poletni dan. Popoldan boste rešili zapleteno poslovno situacijo.

BIK

Malo manj energije boste imeli danes, zato raje uživajte v počasnem ritmu. Kdor pravi, da je življenje samo tekanje, se moti.

DVOJČKA

Zadnje čase ugotavljate, da vam pravzaprav nič ne manjka. Imate prav, današnja luna v povezavi z Jupitrom, vam bo prinesla nove priložnosti.

RAK

Luna v Ovnu vam navadno ne odgovarja, saj je precej intenzivna. Tokrat vas bo spodbudila, da uspešno rešite poslovni zaplet.

LEV

Merkur bo danes prišel v vase znamenje, tako da boste lahko odločno izrazili vase mnenje in lahko pričakujete, da boste slišani.

DEVICA

Nemirni boste, saj vladar vašega znamenja Merkur prehaja v ognjenega Leva. Počasi se daleč pride, počakajte na svoj trenutek.

TEHTNICA

Čudovito se boste počutili v družbi svojega partnerja, srečni, da ga, jo imate. Ostali boste uživali v nostalgičnih spominih na bivšo ljubezen.

ŠKORPIJON

Energična luna v ovnu vas bo spodbujala k aktivnemu preživljanju poletnega dne. Ne pozabite na pitje vode v vročem dnevu. V družbi boste priljubljeni.

STRELEC

Luna v ovnu bo zjutraj navsezgodaj v lepi povezavi z energičnim Jupitrom, ki je vas podpornik. Svojim bližnjim boste vzgled in opora.

KOZOROG

Danes boste dobili dobro novico, uspešno bo rešena neka vaša pobuda v zvezi z nepremičninami. Končno si boste oddahnili.

VODNAR

Današnji dan naj bi po vase minil bolj umirjeno, radi bi počivali. Zal vam okoliščine tega ne bodo dovolile in boste prisiljeni v akcijo.

RIBI

Veselili se boste današnjega denarnega priliva in upali, da ni to samo zablodela lastovica, ki ne naznanja novega upanja.