Napoved

Horoskop za ponedeljek, 18. julija

Danaja
18. 7. 2022, 05.31
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Kljub temu, da bo luna popoldan v vašem aktivnem znamenju boste precej brez energije . Ker navadno razmišljate pozitivno, boste kmalu boljše volje in se boste pripravljeni spopasti z izzivi.

BIK

Prehod lune v ovna vas bo precej izčrpal. Sebe in svoje boste najbolj razveselili, če boste skuhali kaj okusnega, tako kot samo vi znate. Čas je, da se boste posvetili sebi.

DVOJČKA

Venera bo danes prestopila v sosednjega Raka, vaša čustva pa bodo zaradi negativnega vpliva Plutona nekako omejena. V bistvu si želite ljubezni in hrepenite po njej, a premalo zaupate.

RAK

Današnji prehod Lunev znamenju ovna bo prebudil vašo ambicioznost in postavili si boste drugačne prioritete kot navadno. Želeli se boste prebiti med najboljše.

LEV

Čedalje bolj intenzivno boste razmišljali o odhodu v tujino, saj ste v tem okolju poizkusili že vse, pa ste vedno znova razočarani. Vaša poštena narava vam brani, da bi spletkarili.

DEVICA

Danes boste utrujeni in slabe volje, tako da bo vpliv Lune povzročil, da si boste privoščili več počitka. Odprle se bodo teme povezane z dediščinami in partnerjevimi financami.

TEHTNICA

Luna v ovnu bo začela svojo obnovitveno pot v znamenju, ki je vam nasprotno in hkrati predstavlja vašo partnersko vezo. Odkrito se boste pogovorili o prihodnosti.

ŠKORPIJON

Luna v ognjenem ovnu bo malo upočasnila vaš delovni ritem. Bolj kot z nekim hudim pospravljanjem po hiši se boste ukvarjali s svojimi domačimi in tistimi, ki jih imate najraje.

STRELEC

Luna v znamenju ovna bo kot nalašč za vse tiste, ki ste sveže zaljubljeni. Oven podpira vašo hišo ljubezenskih doživetij in zato se boste najbolje počutili v družbi ljubljene osebe.

KOZOROG

Danes si boste po dolgem času privoščili sproščen dan v krogu svoje družine. Sodelovali boste pri hišnih opravilih, a le rutinskih. Pripravljali se boste na bolj intenziven čas, ki je pred vami.

VODNAR

Danes boste imeli kar nekaj idej kako preživeti dan, a boste naposled obupali in se ukvarjali raje z bolj praktičnimi zadevami. Dan boste preživeli skupaj s prijatelji in sosedi.

RIBI

Najbolje se boste počutili doma, med tistimi, ki jih imate najraje in se prilagajali razpoloženju drugih. Dopoldan bo luna v praznem teku in želje po akciji bo še manj.