PRESENEČENJE

Jennifer Lopez in Ben Affleck poročena!

M. T. V.
18. 7. 2022, 06.24
Posodobljeno: 18. 7. 2022, 06.44
Deli članek:

V soboto sta si v Las Vegasu na skrivaj obljubila večno zvestobo.

Profimedia
Ben Affleck in Jennifer Lopez

Na presenečenje vseh je Jennifer Lopez sporočila, da sta se z Benom Affleckom poročila. »Storila sva to. Ljubezen je čudovita. Ljubezen je lepa. In kot se je izkazalo, ljubezen je potrpežljiva. Dvajset let lahko čaka,« je napisala.

Tik pred poroko sta bila že pred sedemnajstimi leti, a sta si takrat premislila in se razšla, bojda zaradi prevelikega pritiska medijev in javnosti. JLo se je kasneje poročila s pevcem Marcom Anthonyjem, s katerim ima dvojčka Maxa in Emme (14 let), Ben pa z igralko Jennifer Garner, s katero ima hčerki Violet (16 let) in Seraphino (13 let) ter sina Sama (10 let).

Aprila lani sta 52-letna Jennifer in 49-letni Ben znova našla in svoje ljubezni nista prav nič skrivala. A poroka je vseeno prišla iznenada. Poročila sta se v Las Vegasu v priljubljeni The Little White Chapel, kjer sta se postavila v 'poročno' vrsto s še štirimi drugimi pari in komaj prišla na vrsto tik pred polnočjo. Čeprav ni bil luksuzen dogodek, kot smo vsi pričakovali, pevka pravi, da je ila poroča prav takšna, kot si jo je zamišljala.

Jen je menda prevzela njegov priimek in je zdaj uradno Jennifer Affleck. »Prav so imeli, ko so rekli, da je vse, kar potrebujemo, ljubezen. Hvaležna sva, da imava te na pretek. In hvaležna sva za novo čudovito družino s petimi neverjetnimi otroki. In za življenje – nikoli nisva imela več razlogov, da bi se tako veselila prihodnosti,« je še napisala pevka.