Izdal jo je unikatni prstan

Shujšana in zaročena Neisha

D. D./revija Lady
17. 7. 2022, 12.30
Deli članek:

Priljubljena glasbenica Neisha, ki je pred dobrim mesecem predstavila svoj novi album Dvigam jadra, zadnje čase žari od sreče. Ne samo da je v zadnjem času izgubila kar nekaj odvečnih kilogramov in ima spet postavo seksi mladenke, veselje na obrazu ima menda tudi zaradi zaroke, ki naj bi ji jo pripravil njen Jernej.

arhiv uredništva, Mateja J. Potočnik
Neisha je že dva meseca zaročena z vojakom Jernejem.

Energična glasbenica Neisha, ki je v svoji karieri doma in v tujini dosegla že marsikateri zavidljiv glasbeni uspeh, se trenutno prepušča vročemu poletju, čeprav zaradi številnih nastopov točnega datuma dopusta še nima. Številni njeni prijatelji in glasbeni kolegi pa so opazili, da se z njo dogaja še nekaj novega ter da za to, da ji obraz krasi nasmeh, še zdaleč ni krivo le dejstvo, da je maja izdala svoj novi studijski album. Še večji razlog za njeno srečo naj bi se skrival pri njej doma. Od vira blizu glasbenici smo namreč izvedeli, da naj bi bila Neisha že dobra dva meseca zaročena. Njen partner Jernej naj bi ji pripravil čudovito snubitev. Kot nam je razkril vir, je poklicni vojak na njuno četrto obletnico zveze padel na kolena in jo zaprosil za roko z unikatnim in ročno izdelanim prstanom, ki ga zadnje tedne na Neishini roki skoraj ne gre zgrešiti. Zlat prstan namreč krasi velik in vpadljivi naravni biser. Prstan smo na enem od dogodkov opazili tudi sami in iz prve roke lahko zatrdimo, da je resnično lep. Seveda smo Neisho skušali priklicati in jo prositi za komentar, a je njen telefon zvonil v prazno. Glede na to, da svojega ljubezenskega življenja nikoli ni delila z javnostjo, predvidevamo, da želi vse informacije v zvezi s skrivnostno zaroko ohraniti zase.

Dopolnjujeta se z glasbo

Neisha je pred štirimi leti po dolgem času našla moškega, ki ji je bil kos in ki ve, kako jo nositi po rokah. Čeprav je njen partner že vrsto let poklicni vojak, ki – kot so nam zaupali naši viri v vojski – zadnje tedne okreva po zahtevni operaciji rame, je že zelo kmalu pokazal tudi zanimanje za glasbo, ki je njuna skupna točka. »Srečna sem in vesela, da ima tudi Jernej posluh in talent za petje, tako v domači dnevni sobi in v domačem studiu večkrat skupaj tudi zapojeva. Kdo ve, morda pa se nama obeta kakšen skupni duet,« je pred letom dni v intervjuju za Lady skrivnostno priznala pevka, ki pa je potem svojega izbranca, ki je sicer le ljubiteljski pevec, povabila, da sta za njeno novo ploščo Dvigam jadra posnela duet z naslovom Na koncu leta.

Poroka

Kdaj oziroma ali že sploh zaročenca razmišljata o poroki, nam ni uspelo izvedeti. A glede na to, da sta Neisha in Jernej že v preteklosti večkrat dokazala, da lahko kljub natrpanim urnikom dosežeta vse, kar hočeta, smo prepričani, da bosta našla čas tudi za to. Prvo večjo preizkušnjo je par doživel pred dvema letoma, ko je Jernej za pol leta odšel na delo v tujino, natančneje v Rim, kjer ga je Neisha nekajkrat tudi obiskala, a je pandemija tudi to bolj kot ne onemogočala. Vseeno je zdaj, po štirih letih zveze, jasno, da parček, ki že nekaj časa živi skupaj, vse odločitve sprejema skupaj, zato samo čakamo na nove vesele novice iz Neishinega zasebnega življenja. In ne pozabimo, pred dvema letoma je glasbenica že nosila poročno obleko, takrat v videospotu za njeno pesem Poročna, ki jo je posnela skupaj z glasbeno zasedbo Kranjci. Ob tisti priložnosti je tudi smeje se priznala: »Poseben občutek je nositi to deviško belino. Priznam, da sem bila kar rahlo vznesena tistih nekaj uric. Potem sem jo pa tudi z velikim veseljem slekla in si oddahnila.« Pustimo torej času čas in dajmo pevki priložnost, da nas kmalu spet s čim lepim preseneti.

osebni arhiv
Unikatni zaročni prstan, ki ga nosi Neisha na roki, je zelo vpadljiv.